На Волині затримано групу корупціонерів. ФОТО

На Волині затримано групу корупціонерів. ФОТО
На Волині військовою прокуратурою затримано групу корупціонерів за систематичне вимагання та одержання понад 100 тис грн хабарів.

Про це інформує ГПУ.

14 вересня 2016 року слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки Національної поліції України у Волинській області задокументовано факти систематичного (понад 40 епізодів) вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником територіального сервісного центру МВС України у Волинській області.

Грошові кошти на загальну суму понад 100 тис грн, отримані за попередньою змовою у групі з двома підлеглими працівниками, призначалися за прискорення у видачі громадянам документів державної реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі та обміну водійських посвідчень.

Грошові кошти виявлено та вилучено під час огляду місця події.

Крім того, в службовому кабінеті начальника виявлено понад 3 тис дол США та 20 тис грн, а за місцем його проживання – понад 3 тис дол США та ювелірні цінності – золоті злитки. У ході обшуку службового кабінету одного з підлеглих-зловмисників – понад 14 тис грн.

За результатами їх проведення буде вирішуватись питання про повідомлення посадовцям про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаних посад.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хіба це хабарі ? Так дрібні подачки.
Відповісти
Стесняюсь спросить... А какое отношение имеет военная прокуратура к сервисному центру МВД?
Відповісти
А де ПОСІПАКА?
Відповісти
Як завжди велика провокація працівників поліції і натомість в кінці за недостатністю доказів справа до суду не дійде, або людину виправдають.
Відповісти
Посіпака все це замутив.хоче сам керувати.
Відповісти