У Ковелі стартував чемпіонат України з боксу серед жінок. ФОТО

У Ковелі стартував чемпіонат України з боксу серед жінок. ФОТО
Учора, 14 вересня, у спортивному залі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені Євгена Кондратовича стартував чемпіонат України з боксу серед жінок.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Участь у змаганні братимуть 50 спортсменок з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Одеської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської області та команда з Києва.

На урочистому відкритті заступник міського голови Ігор Прокопів побажав успіхів на рингу та привітав гордість міста, єдину з нашої країни учасницю Олімпійських Ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро з боксу серед жінок, ковельчанку Тетяну Коб.

Перемог, вдалих виступів, досвіду також учасницям побажали старший тренер національної збірної команди України з боксу Юрій Шевчук, представник благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» Павло Самолюк.

Перед поєдинками заспівала солістка студії естрадного співу «Надія», а також виступили учасники ансамблю народного танцю «Барвінок».

Змагання триватиме упродовж чотирьох днів. Боксерки боротимуться у 10 вагових категоріях. Серед учасників – заслужений майстер спорту Тетяна Коб, 4 майстри спорту міжнародного класу, 14 майстрів спорту, 25 кандидатів у майстри спорту та 6 першорозрядників.

Турнір судитимуть 28 суддів з усієї України. Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Петро Дяченко з Вінниці.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не бабське це діло морди бити.
Відповісти
Останні новини
У Ковелі стартував чемпіонат України з боксу серед жінок. ФОТО
15 вересень, 2016, 20:21