У Латвії в аварію потрапили волинські спортсмени. ВІДЕО

У Латвії в аварію потрапили волинські спортсмени. ВІДЕО

У Латвії в аварію потрапив автобус, що перевозив групу українських спортсменів, серед яких було і двоє волинян.

Про це 25 вересня пише «Волинь-нова».

На трасі Таллінн — Рига зіткнулись вантажний автомобіль, яким керував громадянин Польщі, і автобус, що перевозив збірну України із самбо, що поверталась із чемпіонату Європи, який проводився в Естонії. В автобусі було 25 спортсменів (18 неповнолітніх у віці від 14 до 17 років і 7 дорослих). Як повідомили в поліції Латвії, автобус виїхав на зустрічну смугу, де на повороті дороги врізався у вантажівку.

17 потерпілих госпіталізували до медичних закладів Риги. Решта дітей і дорослих перебувають у пансіонаті міста Саласпілса. За повідомленнями служби невідкладної медичної допомоги, важких травм у спортсменів немає, усіх їх незабаром випишуть з лікарні.

Щодо волинян, то в автобусі перебували двоє вихованців Любомльської дитячо-юнацької спортивної школи: 16-річний одинадцятикласник Олександр Герасимчук і на рік молодша дев’ятикласниця Валентина Шмаль. Вони у складі збірної України виступали на чемпіонаті Європи. До речі, обоє виконали норматив майстра спорту України, а Сашко ще й завоював звання чемпіона у ваговій категорії до 72 кілограмів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Латвії в аварію потрапили волинські спортсмени. ВІДЕО
25 вересень, 2012, 13:13