Поліція назвала ім'я луцького втікача. ФОТО

Поліція назвала ім'я луцького втікача. ФОТО
Сьогодні вранці під час конвоювання з-під варти утік заарештований. В області введено план «Сирена». Проводяться заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження та затримання утікача.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

Пригода трапилася близько 3 години ночі. Під час конвоювання затриманого Гончарука Руслана Вікторовича, 1976 р.н., заарештованого за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України з ІТТ №1 ГУНП у Волинській області, доправлено до Луцької міської клінічної лікарні. В лікарні останній попросився в туалет.

З туалету він вийшов із предметами, схожими на гранату «Ф1» та пістолет. Під приводом застосування їх відносно працівників поліції зловмисник наказав поліцейським сісти разом з ним в автомобіль таксі, який стояв на вулиці. Коли приїхали на вулицю 8-го Березня, втікач вийшов з авто й здійснив постріл вгору та кинув на землю предмет, схожий на гранату, і втік з місця пригоди. Кинутий предмет не вибухнув.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України.

В області введено план «Сирена». Проводяться заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження та затримання утікача.

Правоохоронці просять громадян, яким відома будь-яка інформація про його місце перебування негайно повідомити поліцію за наступними номерами телефонів: 0666115154, 0999164013 або 102.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
конвоїри! Просто мени дауни....
Відповісти
вертухай мусить туалет перевірити уважно, перед тим, як чувака охраняїмого туди запустити.
і очей не спускати, поки той нужду справляє.
а тут є підозра, що якась змова може була
Відповісти
Прекрасно....просто прекрасно.
Відповісти
А казали ЕКШЕНУ не буде....
Відповісти
як в кращих американських фільмах! Втеча з заручниками! Не вистачає тільки вертольоту і мільйона баксів! Але якщо відкинути жарти в сторону - чому,дійсно, туалет не перевірили? Чому його туди самого пустили? А якби в туалеті був інший пацієнт,якого, якщо на те пішло, могли б і в заручники взяти - це ж міська лікарня, а не спецзаклад! Де гарантії безпеки ??
Відповісти
во-во
а якби в туалеті був не інший пацієнт, а пацієнтка? або простигосподи медсестра...
страшно уявити!
Відповісти
Руслана завтра підріжуть
Відповісти
які всі тут сміливі..тільки де ви в дома??? а того хлопеця якого він взяв в заручники ще дома не має досі.... умнікі бл... поради вони роздають....
Відповісти
Туалет перевірявся, що треба було плитку оббивати в лікарні? А нарахунок перебування разом в туалеті, то це заборонено міжнародною конвенцією з прав людини, на що ВЕЛИКУ увагу звертає прокуратура, в разі надходження інформації від підозрюваного-конвой може бути покараний.
Відповісти
конвоїр з 9 класами говорить про конвенцію...
хахахахахахах.....
Відповісти
Русланові точно буде не переливки!
Так як він був стукачом (ментів),певно оч... заграло ,?!Бо знає чк поступають з такими як він(стукачами) в місцях позбавлення волі!!!
Відповісти
одна надія - що встигне потрапити в ДНР\ЛНР
Відповісти
На Молоді зараз саме його зловили і стережуть 2 автоматчики + патрульні підтягнулись. Напевно чекають щоб забрати.
Відповісти
ЗЕК З ГРАНАТОЮ ПО ЛУЦЬКУ БІГАЄ! НУ І ШО? ТРОШКИ ФІГНЯ ПОЛУЧИЛАСЬ,АБИ НЕ ПОБІГ БУРШТИН КОПАТИ, БУРШТИН МІЙ!
Відповісти
Ось справжній рівень Волинської поліції. Поки будуть керувати бездарі-бурштинокришувальники нічого не зміниться. Скільки ще терпіти тих хабарників на чолі з головним бурштиновим хенеральом
Відповісти
А ви ще більше понабирайте в правоохоронні органи,барменів,поварів,фізкультурників,і.т.д,то ще й таке буде творитись! Як можуть люди без юридичної освіти,щось тямити в цій сфері??!!!! Стосовно цього випадку,в місті операція Серена,перевіряють всі виїзди з Луцьку, а чому нікому в голову не прийшла думка,патрулювати туж саму вулицю 8 Березня,на якій він втік,посилити там патруль,тільки не щоб їздили,а ходили! Де логічне мислення,наших поліцейських!!!
Відповісти
Останні новини
Поліція назвала ім'я луцького втікача. ФОТО
16 вересень, 2016, 11:18