Делегація з Луцька домовляється про співпрацю з Польщею. ФОТО

Делегація з Луцька домовляється про співпрацю з Польщею. ФОТО
Заступник міського голови Сергій Григоренко та директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк перебувають з робочим візитом у місті Гдиня (Республіка Польща).

У рамках поїздки вони взяли участь в урочистому запуску на маршрут відреставрованого тролейбуса ЗіУ-9, - повідомляється на сайті Луцької міської ради.

Цей транспортний засіб свого часу курсував вулицями Луцька.

Минулоріч польські колеги звернулися з проханням віддати їм тролейбус ЗіУ, а натомість запропонували тролейбус марки “Мерседес”. Останній нині перевозить пасажирів у Луцьку.

Відреставрований ЗіУ-9 перевозитиме пасажирів на “історичному маршруті” у місті Гдиня. Цей маршрут діє у літній період. На ньому працюють уже інші ретро-тролейбуси.

Також Сергій Григоренко та Ігор Грицюк побували у тролейбусному управлінні міста Гдиня. Вони ознайомилися з роботою підприємства, обговорили актуальні проблеми та можливі шляхи співпраці з Луцьким підприємством електротранспорту.

Заступнику міського голови Сергію Григоренку вдалося досягнути домовленості про постачання до Луцька їхніх вживаних тролейбусів марки “Мерседес”. У мірі оновлення рухомого складу тролейбусного управління міста Гдиня наше місто зможе купувати їхні транспортні засоби.

У рамках поїздки обговорено й питання налагодження співпраці між Луцьком та Гдинею. У них поки ще немає міст-партнерів в Україні.

Представники польського міста зацікавлені у налагоджені співробітництва у сферах освіти, культури, напрацюванні спільних проектів тощо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Делегація з Луцька домовляється про співпрацю з Польщею. ФОТО
16 вересень, 2016, 14:30