Московський священик у Києві силою відібрав мобільник у журналістки. ФОТО

Московський священик у Києві силою відібрав мобільник у журналістки. ФОТО
На території Києво-Печерської Лаври у понеділок, 24 вересня стався інцидент: настоятель Києво-Печерської Лаври владика Павло відібрав телефон у журналістки журналу "Корреспондент" Ксенії Карпенко, яка намагалася взяти у Павла коментар для статті про матеріальне життя церкви.

"Під час бесіди грубо відповідав ... потім почав викручувати руки, і забрав мобільний телефон", - повідомила журналістка Корреспондент.net.

Напад владики на журналістку вдалося зняти фотографу Корреспондента Наталії Кравчук.

На фотографіях чітко видно, як Павло забирає у Ксенії телефон і передає в руки юнаку в рясі, який після цього ховається з телефоном у машині владики.

Потім журналістка спробувала забратися в салон автомобіля, щоб повернути телефон, але владика з допомогою жінки. яка знаходилася поряд, силою змусили журналістку вийти з машини.

Настоятель Павло не раз ставав героєм резонансних сюжетів українських ЗМІ. Так, раніше повідомлялося про те, що він, будучи також митрополитом Вишгородським і Чорнобильським УПЦ МП, побудував собі розкішний заміський особняк.

Під час останнього Помісного собору Української православної церкви Московського патріархату відбулася невдала спроба перевороту, суть якої полягала в зміщенні митрополита Володимира промосковськими силами та зведенні на престол спочатку єпископа Донецького і Маріупольського Іларіона, а потім настоятеля Лаври Павла.

Крім того, після виборів Президента РФ в березні цього року він заявив, що його церква молиться і буде молитися завжди за Володимира Путіна, який став главою російської держави.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УПЦ МП, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
барига!)
Відповісти
А бабці з московського патріархату, ще й помоляться за його здоров'я. Стид і позор таким священникам!!!
Відповісти
а бабці з київського моляться за здоровя такого ж бидлоття, а католицькі бабці моляться за здоровя папаши римського, а штундануті - за своїх проповєдніков. Всі ідіоти :))))
Відповісти
думай шо говориш
придурок!!
Відповісти
Та давно на Україні попи жирують московські, тре їх податками обкласти як усіх...
Відповісти
Для Ехабота. Факти про київських і католицьких можеш надати?
Чи просто лиш би пукнути?
Відповісти
Останні новини
Московський священик у Києві силою відібрав мобільник у журналістки. ФОТО
25 вересень, 2012, 14:36