Лучан кличуть на смолоскипну ходу. ФОТО

Лучан кличуть на смолоскипну ходу. ФОТО
Традиційна смолоскипна хода пройде вулицями Луцька 14 жовтня.

Про це повідолмляє прес-служба Нацальянсу.

Щороку, 14 жовтня - в День захисника України та День створення Української повстанської армії, ГО «ВМР «Національний Альянс» влаштовує смолоскипну ходу для вшанування Героїв України. Цей рік не стане виключенням.

Ще не було жодного покоління українців, яке б не побачило війни. Наші землі та народ постійно намагаються нищити, полонити. І що б залишилося від України, якби не її браві сини - наші сміливі воїни, відчайдушні бійці, незламні борці. Для вшанування їх героїзму на державному рівні існує свято: День Захисника України.

Запрошуємо приєднатися до маршу 14 жовтня о 19 00, щоб показати свою небайдужість до подій, що прямо зараз змінюють нашу історію. Збір відбудеться на Київському майдані. Завершиться марш на Замковій площі, де захід буде продовжено в іншому форматі: учасники ходи прочитають Молитву українського націоналіста та виконають державний гімн України.

З синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами патріоти пройдуть центральними вулицями міста. Захід відбудеться без партійної символіки!

Закликаємо небайдужих громадян віддати належне українцям, які присвятили своє життя служінню українській нації, боронять нашу країну до останнього подиху.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А працювати не пробували? Кажуть, допомагає, коли пухнуть від неробства...
Відповісти
Такий ти роботодавець, що тільки про гроші думаєш. Молодь - паліть факели, а потім таких роботодавців.
Відповісти
А нашій шантропі аби щось палити і нічого не робити, будуть вшановувати, памятники ставити, аби що небуть тільки не те що треба.
Відповісти
Дякую за iнфу. Пiду, кину пару факкелоф.
Відповісти
вже ніколи працювати не будуть! Навчили жити біля корита...
Відповісти
безнадійно хворих на всю головоньку...
Відповісти
а прибирати за шпаною хто має? баба Клава?
Відповісти
Бачив ці поденьки у минулому році. Зібралася юрба з особливо хворих дибілів-майдаунів і малолєток по 14-15-16 років, пройшли по проспекту Волі, і далі від центру до замку, поливаючи все місто брудом свого верещання і матюгів! Ці вже точно - загублені для здорового суспільства!
Відповісти
Вибачаюсь за помилку: в попередньому пості третє слово - "походеньки"! А так усе вірно!
Відповісти
Не треба боятись вогню - це сакральний ритуал.
Хіба вампірам і кацапні.
Відповісти
Якщо ти недоумок незнаєш ,як підтримати хлопців які поклали і кладуть життя,аби ти сидів своєю сракою на м'якенькому дивані і дивився дибільні новини, то це ти особливо хворий дибіл!!!
Відповісти
в мене ідея... нехай юні смолоскипоходці і ті дорослі дяді на чорних крузерах - ті хто усе те проплатив, підуть і позбирають сміття в парку та десь на безпечному місці зі смолоскипами те сміття спалять! тоді і я ОБІЦЯЮ на таку ходу приїду в губернію. А крепко мудрим ВШАНУВАЛЬНИКАМГЕРОЇВ скажу - друге фото бачили? друге в новині? оте мале зелене шо рже на всю пику... воно когось тим шанує??? кого? мого одногрупника, що загинув від кулі снайпера в перші дні війни???? чи його дружину, що лишилася без годувальника з дитиною малою на руках? він смфє РЖАКОЮ когось шанувати? чи може він так вшанує героя БАНДЕРУ? БАНДЕРА ЛИШИВ СВОЇХ ПОБРАТИМІВ ЗАЛИШЕНЦЯМИ НА РОЗТЕРЗАННЯ І СМЕРТЬ ТА ВТІК В НІМЕЧЧИНУ! ТЕ ВИ ЗНАЄТЕ???? БАНДЕРА НЕ БУВ В ЖОДНОМУ БОЮ ТЕ ВИ ЗНАЄТЕ? А ТЕ, ЩО ДОЖИВ ЩАСЛИВО ВІКУ З ВНУКАМИ І В АЛЬПАХ КАТАВСЯ НА ЛИЖАХ ПОКИ УКРАЇНЦІВ, ЙОГО Ж ПРИБІЧНИКІВ КАТУВАЛИ В ТЮРМАХ ТЕ ВИ ЗНАЄТЕ??? і насам кінець одне тут лишається правдою - БАНДЕРА загинув героїчно... на старості з пакетом помідорів в руках... на сходах свого будинку від кулі шпигуна оце правда звичайно. короче вчіть історію... і ще одне - я не троль я просто історик. от вам цтата каменяра - "Не люблю українців… Так мало поміж ними знайшов я характерів, а так багато дрібничковості, тісної заскорузлості, дволичності і пихи, що справді не знаю за що мав би я їх любити…
Чи може, маю любити Україну як расу, ту расу обважнілу, розгнуздану, сентиментальну, позбавлену гарту і сили волі, так мало здібну до політичного життя на власному смітнику, таку плодючу на перевертнів найрізнороднішого сорту..."

Це писав Іван Франко у своїй знаменитій передмові "Дещо про себе самого" у далекому 1897 році. Але що змінилося за 116 років?
Відповісти