«Мушу розвінчати міф про те, що я технічний кандидат», – Віталій Федосюк*

«Мушу розвінчати міф про те, що я технічний кандидат», – Віталій Федосюк*
Кандидат у народні депутати від Української народної партії Віталій (Віктор) Федосюк запевняє, що не є технічним кандидатом, тому з виборчих перегонів свою кандидатуру знімати не збирається.

Про це кандидат в народні депутати у луцькому мажоритарному окрузі №22 заявив під час прес-конференції 24 вересня.

За словами Федосюка, ще до виникнення Об’єднаної опозиції він вів перемовини з представниками усіх опозиційних політичних сил стосовно єдиного кандидата, але опозиція таки не спромоглася домовитися.

Його ж піти на вибори спонукало сумління. На думку Федосюка, сьогодні бути бездіяльним – злочинно.

«Нас пробують купити наліво, і направо. Але що стоїть за цією благодійністю? Чим ми заплатимо за таку благодійність?» – міркує він.

Також під час прес-конференції Віталій Федосюк пояснив журналістам, чому обрав гасло «Україна або смерть!». За його словами, це гасло визвольних змагань наших предків нині як ніколи актуальне.

«І сьогодні гасло «Україна або смерть!» повинне нас привести до іншого гасла – «Перемагать і жить!».

Окрім цього, під час прес-конференції Віталій Федосюк розповів про те, чим він планує займатися, якщо вдасться стати депутатом Верховної Ради. Так, лучанин ініціював би скорочення чиновницького апарату, реформи у медичній галузі (страхова медицина), дбав би про забезпечення соціальним житлом освітян та лікарів, надання рівних можливостей для працевлаштування жінок і дітей, ініціював би законопроекти щодо запровадження в Україні молодіжних безвідсоткових кредитів і доступних іпотечних кредитів тощо.

«Це послідовна і скромна людина. Наша спільна партія – мистецтво. У 90-х роках він був прапороносцем Народного Руху. Він першим підняв прапор Народного Руху в Луцьку. Прапороносцем він лишається й досі», – висловилася завідувач Художнього музею Луцька Зоя Навроцька.

Довідка

Віталій Федосюк народився 9 березня 1962 року в Луцьку. З відзнакою закінчив загальноосвітню школу №13. Має два дипломи – будівельника та архітектора. Директор видавництва «ІНІЦІАЛ». Один із засновників Народного Руху України на Волині.

У 1991-1995 роках – депутат Луцької міської ради від Народного Руху України. У 1990-1992 роках – художній редактор газети «Народна трибуна».

Отаман Козацького Стрілецького Братства. Член Ради Козацьких Отаманів при Президентові України. Старший лейтенант запасу.

Член Ради Товариства «Холмщина». Член Українського Геральдичного товариства. Автор герба і прапора Волині та герба і прапора міста Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті хоч хтось не з "олігархо-бандитів"! Удачі на виборах!
Відповісти
Віктор, я за тебе голосуватиму. Одні вуса чого варті! Козарлюга!
Відповісти
А был такой миф?
Відповісти
Віктор Федосюк активний борець за незалежність. Він не боявся тоді, коли інші вбирали голови в плечі. Чого його не зробити єдиним кандидатом від опозиції, не розумію. Всупереч рішенню партії "Свобода", до якої належу, голосуватиму за Федосюка.
Відповісти
Останні новини
«Мушу розвінчати міф про те, що я технічний кандидат», – Віталій Федосюк*
25 вересень, 2012, 15:47