У Любешові поліція відвідала неблагополучні сім'ї. ФОТО

У Любешові поліція відвідала неблагополучні сім'ї. ФОТО
У райцентрі Любешів співробітники місцевого відділення поліції спільно із працівниками служби у справах дітей Любешівської райдержадміністрації проводять профілактичні рейди, під час яких відвідують неблагополучні сім’ї, діти в яких опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це повідомляється на сайті ГУ НП у Волинській області.

«Проводимо роз’яснювальні бесіди з батьками щодо неможливості вчинення насильства в сім’ї, важливості здорового способу життя, необхідності виховання в дітях соціально адаптованої, законослухняної особистості. Також надаємо відповідну психологічну та правову допомогу. З дітьми із таких сімей, відбуваються систематичні зустрічі та бесіди виховного характеру. Важливо запобігти правопорушення», - пояснює Тетяна Андрусик, інспектор сектору ювенальної превенції Любешівського відділення поліції.

Цього разу під час перевірки було виявлено один факт неналежного виконання батьками своїх прямих обов’язків щодо виховання дітей. Відносно батьків склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 Кодекси України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, їх замінюючими, обов’язків по вихованню дітей). Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Любешові поліція відвідала неблагополучні сім'ї. ФОТО
18 вересень, 2016, 22:26