500 гривень: стільки читачі готові віддати за книжки

500 гривень: стільки читачі готові віддати за книжки
Відвідувачі 23 Форуму видавців у Львові розповіли Gazeta.ua, скільки грошей з бюджету готові віддати за улюблені книжки.

Більшість читачів на захід принесли 500 грн.

"Аби зрозуміти, скільки грошей готовий віддати за літературу - треба прицінитися. На це бракувало часу. Знайомий дав список книжок, аби подивився на ціни. Мабуть, на півтисячі гривень літератури набереться", - розповідає охоронець заходу Андрій Стефанівський.

Пенсіонерка Анастасія Іваськів зі Львова на Форум не йшла за конкретною книгою.

"Подивлюся, яка книжка зайняла перше місце. Її куплю. На це можу викласти 500 гривень. Вже давно мрію про путівник про Францію. Не знаю, чи його цього року привезли з Києва, бо торік не було", - каже читачка.

Випускниця Львівського національного університету ім. І. Франка Зоряна Жур на Форумі придбала "Марсіанина" американського письменника Енді Вейра, твори польського автора Януша Леона Вишневського та американського письменника Чака Паланіка.

"За книжки можу зі свого бюджету виділити 500 гривень. Довго шукали "Марсіанина", бо всі книги розібрали. Взяла російською мовою. Це найдорожча покупка - 90 гривень", - каже Жур.

Василь та Леся Зубики з Івано-Франківська на Форум видавців привезли 4 дітей. Дивилися на літературу для молодшого покоління.
"Ми переходимо на електронну книгу. Дітям ж треба паперові. На літературу можемо виділити 500 гривень - не більше. Дітей привчаємо до книжки, але вони в "Макдональдс" хочуть. Такі сучасні реалії", - каже Леся Зубик.


Нагадаємо, що 15 вересня відкрили 23 Форум видавців у Львові. Захід триватиме до 18 вересня. У програмі - 1259 подій та 996 учасників, що прибудуть з 28 країн. Фокусна тема цьогорічного Форуму - межі кордонів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
500 гривень: стільки читачі готові віддати за книжки
19 вересень, 2016, 01:17