Київський зоопарк здають в оренду для вечірок

Київський зоопарк здають в оренду для вечірок
Влаштувати свято з алкоголем там можна навіть за дві тисячі гривень. І, за бажанням, розважати гостей будуть екзоти і тварини з контактного звіринця. Співробітники кажуть, одного разу фаєр-шоу навіть вбило птахів.

Про це повідомляють "Надзвичайні новини".

Київський зоопарк став місцем тусовок і весіль. Заплатити доведеться не так вже і дорого — всього 2,5–10 тисяч, залежно від програми, запропонованої аніматором, і кількості гостей. Правда, офіційно влада каже, що це неможливо, оскільки "тут же звірі". Тим часом журналісти дізналися, що свята вже користуються популярністю серед столичних товстосумів і чиновників.

ПОКАЗ МОД ДЛЯ ОБРАНИХ

Кореспонденти стали свідками, як на території зоопарку проводилася світська вечірка для дітей багатих і знаменитих — дитячий показ мод нового брендового одягу французького бутіка.

На імпровізований подіум біля центрального фонтану в образах і масках тварин вийшли діти постійних героїв світських хронік. Деякі навіть використовували в якості аксесуара тварин з контактного зоопарку. Захід відвідало багато відомих людей.

Свято затягнулося допізна, о 21:30 гучну музику було чути аж до траси, а гості були помічені з келихами шампанського.

Втім, як з'ясували журналісти, вечірки в зоопарку поряд з тваринами, які лякаються гучних звуків і не терплять алкоголю, — річ буденна. Більш того, за додаткову плату навіть обіцяють дістати з кліток екзотичних тварин.

Радник мера Києва Дмитро Білоцерківець повідомив, що вечірки заборонені.

"У зоопарку є право надавати додаткові послуги, щоб заробляти в бюджет. Але їх перелік повинен бути перерахований, прайси прозорі, а за отримані гроші повинні оформляти чек з реквізитами. Але мова йде лише про екскурсії і розваги дітей, але не про вечірки", — говорить Білоцерківець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гарна ідєя
треба в луцьку запровадити шось подібне
дипутатів покликати
Відповісти