Збільшився обсяг експорту/імпорту товарів через Волинську митницю

Збільшився обсяг експорту/імпорту товарів через Волинську митницю
Обсяги експортно-імпортних операцій в зоні діяльності Волинської митниці ДФС протягом січня-серпня 2016 року склали 1 мільярд 143 мільйони гривень. Це на 88,7 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду 2015 року.

Це пожвавлення зовнішньоекономічних операцій відбувається як на тлі загальної стабілізації економічних процесів в державі, так і є свідченням належного рівня послуг, що надаються суб’єктам ЗЕД волинськими митниками, - констатують у Волинській митниці ДФС.

Як свідчить митна аналітика, через Волинську митницю ДФС цього року більше імпортували товарів, аніж експортували. Тим не менше, саме зростання обсягів експортно-імпортних операцій на 8,4 відсотка проти минулого року – серед чинників зростання надходжень в бюджет від представників бізнесу, котрі обслуговуються у Волинській митниці ДФС.

Загалом станом на 1 вересня 2016 року 2288 суб’єктів ЗЕД виявили бажання обслугуватися на Волинській митниці. Експортно-імпортні операції початку року через Волинську митницю ДФС активно здійснюють 826 із акредитованих.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Збільшився обсяг експорту/імпорту товарів через Волинську митницю
19 вересень, 2016, 12:03