У Ковелі засудили шахрая з Донбасу

У Ковелі засудили шахрая з Донбасу
Цей чоловік проходив випробування на посаді дизайнера в магазині ТзОВ «Люкс-Сервіс», прийняв замовлення на виготовлення меблів та попередню оплату від чотирьох громадян на загальну суму 6100,00 гривень, не маючи наміру виконувати замовлення та здавати кошти в касу магазину.

Після незаконного заволодіння коштами потерпілих залишив місце роботи та витратив гроші на власний розсуд, - пише Kowel.com.ua.

Аферист є уродженцем міста Дебальцеве Донецької області, був засуджений у 2008 році Деснянським районним судом Чернігівської області за шахрайство, підроблення документів та печаток, але з іспитовим строком два роки. А за якихось п’ять місяців після вироку ним було скоєно описаний злочин у Ковелі.

Слідство тривало з вересня 2008-го – довгих вісім років! Під варту обвинуваченого взяли лише у липні цього року. В судовому засіданні він подав письмову заяву про застосування до нього положень Закону України «Про амністію у 2014 році». Обставини, які б виключали можливість застосування амністії, судом не встановлені.

Ковельський міськрайонний суд визнав шахрая винним, призначивши покарання за сукупністю вироків у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки, але звільнив з-під варти за амністією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі засудили шахрая з Донбасу
19 вересень, 2016, 18:49