На Верховну Раду в наступному році хочуть виділити майже 1 мільярд з держбюджету

На Верховну Раду в наступному році хочуть виділити майже 1 мільярд з держбюджету
Кабінет Міністрів прописав у проекті Державного бюджету України на 2017 рік видатки для Апарату Верховної Ради в сумі 987,8 млн грн.

Про це йдеться у пояснювальній записці до проекту держбюджету, повідомляє Укрінформ.

"У проекті Державного бюджету України на 2017 рік видатки для Апарату Верховної Ради України передбачено в сумі 987 815,1 тис. грн, у тому числі по загальному фонду – 983 653,1 тис. грн, по спеціальному - 4 162,0 тис. гривень", - зазначається в документі.

За бюджетною програмою "Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України" видатки загального фонду державного бюджету передбачені в обсязі 511, 4 млн грн.

За програмою "Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Верховної Ради України" передбачено видатки у загальному обсязі 428,4 млн грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці кошти краще роздати пенсіонерам, ветеренам, які скоро будуть занесені до червоної книги як вимираючий вид. Якщо розділити цю сумму по 1200грн на пенсіонера, то можна допомогти 834 особам!!!!!
Відповісти
А чому так мало..тільки мільярд..тьху бідні нардепи..щоб їм жити так як пересічний українець!!!
Відповісти
В Україні війна, горе-політики, яких ми всі вибрали на свою голову !!! Гинуть і поранені прості люди на Сході України, військові хворі і помирають !!! Чи Вам , горе-політикам совість і мізки купюри грошові все затьмарили ?! вже
Відповісти
Вибачте
Відповісти
Цим обранцям тільлки не народним заробітну плату 1445 грн хай собі в нічому не відказують.І забрати всі їх статки,які вони накрали.А,щоб їм дати таку зарплату і утримання хай питають у народу.Бо вони мільярдери,злодії і хабарники живуть за наш рахунок.Ми раби,злидні, голодні і голі утрмаємо бандитів і олігархів.Вони дочекаються,що народ їх знищить,давно пора.Ми тепплячий рабський народ.
Відповісти
Останні новини
На Верховну Раду в наступному році хочуть виділити майже 1 мільярд з держбюджету
19 вересень, 2016, 20:18