Компанія «Торчин» відкидає звинувачення у зливі нечистот

Компанія «Торчин» відкидає звинувачення у зливі нечистот
Nestlé та підприємства, що належать компанії, суворо дотримуються законодавчих норм та правил, діючи повністю в рамках українського законодавства.

Так відповіла компанія на звинувачення щодо зливу нечистот, - пише Конкурент.

Зі слів директора з управління персоналом, комунікаціям та зв'язкам з громадскістю компанії Nestlé Юрія Демковича, ПрАТ "Волиньхолдінг" має угоду з комунальним підприємством "Луцькводоканал" щодо використання очисних споруд КП "Луцькводоканал".

За цією угодою, ПрАТ "Волиньхолдінг" користується лише дозволеними каналізаційними насосними станціями. Автомобіль та обладнання, що задіяні для перевезення стічних вод, регулярно проходять санітарну обробку, мийку.

"Вода, яку очищує підприємство, завжди відповідає всім вимогам, які прописані в угоді з КП "Луцькводоканал". Якість стоків постійно контролюється як з боку "Волиньхолдінга", так і з боку незалежних акредитованих організацій, результати яких підтверджують відповідний хімічний склад стічних вод. Згідно з черговими тестами, які провели спеціалісти комунального підприємства від 15 вересня 2016 року, були перевірені зразки води, що доочищає ПрАТ "Волиньхолдінг". Отримані результати відповідають технічним умовам угоди з КП "Луцькводоканал", – зазначив він.

Також він повідомив, що у протоколі муніципальної поліції немає зауважень щодо стану води, що зливалася.

"Порушення, про яке йдеться в протоколі, стосується пізнього часу зливу води. І таку заувагу підприємство врахує", – переконує Юрій Демкович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой млинець, не звіздіть
Відповісти
Луцьк - місто вонючка!!! З нечистотами може і розібрались але сморід паленого, це взагалі абздець!!! Нічого не можна на балконі повісити, квартиру або будинок провітрити - це просто жах!!! Такого ще не було ніколи як у цьому році!!!
Відповісти
100%, або гавном або паленим, чим займаються всі служби? загадка природи. Почали перевіряти загазованість машин, це от в нас сама більша проблема...
Відповісти
Живу біля дитячої обласної лікарні. Дійсно дуже смердить паленим і вечорами і зранку. З цього приводу неодноразово телефонувала на гарячу лінію 1580. Реакції нуль. Хоча обіцяли передати у відповідні служби і розібратись. А одного разу в 21-30 після мого звернення о 20-00, прислали поліцейських, які сказали (цитую) "Ми приїхали на Ваш виклик що Вам щось смердить в квартирі." Кажу : "А Ви як їхали Вам, пробачте, не смерділо ? Відповідають : "Дійсно дим десь є, але розбиратись з цим це не наша компетенція." Питаю : "Для чого Ви тоді приїхали, я ж Вас не викликала." Відповідають : "Нам передала міська рада і ми мусили зреагувати, але їхати і дивитись звідки дим це не наша компетенція." Цирк одним словом.
Відповісти
Останні новини
Компанія «Торчин» відкидає звинувачення у зливі нечистот
19 вересень, 2016, 21:47