У Луцьку арештовано фальсифікований алкоголь вартістю більше 1 мільйона гривень

У Луцьку арештовано фальсифікований алкоголь вартістю більше 1 мільйона гривень
На вилучені фальсифіковані алкогольні напої вартістю більше 1 мільйона гривень накладено арешт відповідно до ухвали Луцького
міськрайонного суду від 15 вересня 2016 року.

Про це інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Значна партія фальсифікованої алкогольної продукції незаконно зберігалася в гаражному приміщенні на території одного з луцьких
підприємств. Так, в ході операції «Акциз -2016» та в рамках кримінального провадження, облікованого за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв) в результаті проведення обшуку співробітниками оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області при сприянні патрульної поліції м. Луцька 09.09.2016 виявлено та припинено діяльність місця зберігання та реалізації фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції.

Зокрема, за результатами проведення слідчих дій, з незаконного обігу вилучено майже 6 тонн лікеро-горілчаної продукції різних торгових марок із марками акцизного податку із явними ознаками підробки. Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить більше 1 млн. гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цих сволот ,які труять людей треба садити надовго ,ще у Володимирі море таких точок де продають цей сурогат,але тут усе схвачено мафією .
Відповісти