На Волині за хабарництво судитимуть поліцейського

На Волині за хабарництво судитимуть поліцейського
Прокуратурою Волинської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про одержання неправомірної вигоди інспектором з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції Горохівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.

Упродовж червня-вересня 2016 року посадовець чотирма "траншами" одержав від громадянина 2250 грн за допомогу в оформленні необхідних документів, а також видачу дозволу на придбання мисливської зброї, - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

8 вересня він був викритий "на гарячому" працівниками прокуратури, Управління СБУ в області та управління внутрішньої безпеки у Волинській області департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

У ході досудового розслідування правоохоронець щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину.

Відтак з ним було укладено угоду про визнання винуватості, якою узгоджено йому покарання за ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України у виді штрафу у розмірі тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (20 400 грн) з позбавленням права 3 роки займати посади у правоохоронних органах.

Нині – слово за судом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А судді хто.....?
Відповісти