Вся правда про скандальну правопорушницю з Любомля

Вся правда про скандальну правопорушницю з Любомля
Хамовита правопорушниця з Любомля, яка погрожувала поліцейським за належне виконання ними їхніх обов’язків, займається незаконним бізнесом.

Про це повідомляє КОРДОН.

Згадана нею “криша” виявилася фейковою.

За словами людей, які коментують публікації й впізнали навіть на розмитому відео особу за голосом, жінка проживає в самому Любомлі. Кажуть, що це – Валентина Кондратюк, до якої пізніше допомагати “розбиратися з поліцейськими” приїхав її чоловік Володимир.

“Вона на заправці WOG продає страховки і міняє валюту. На нього кажуть “Пчьол”, теж валютник”, – розповідають місцеві.

Тож сімейна пара, мабуть, звикла до незаконних схем та “кришування”. Бо їхній бізнес можна кваліфікувати як порушення правил про валютні операції (ст. 162 КУпАП). Незаконні скуповування, продаж, обмін, використання валютних цінностей як засобу платежу або як застави тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.

Ми не стверджуємо про достовірність імен правопорушників та їхню діяльність.

До того ж у монолозі правопорушниці прозвучав ряд імен посадовців, які нібито її “кришують”.

Цікаво, що двоє із цих осіб (колишній начальник місцевого відділу міліції Олександр Соколюк та заступник начальника РВ Юрій Пех, а можливо й Юрій Ліпич, який теж очолював цей райвідділ) давно перебувають на пенсії й жодного впливу на правоохоронні органи нині здійснювати не можуть. Третя особа (прокурор міста Ігор Філімонюк) взагалі не перебуває в тісних стосунках з правопорушницею й знає її лише, як будь-яку пересічну жительку Любомля.

Тож пані Валентина в пориві емоцій назвала, очевидно, імена всіх впливових колись чи тепер людей, яких лише змогла пригадати, з метою знайти того, хто міг би налякати молодих поліцейських.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона просто так би ці прізвища не називала. Хоть вони і на пенсії, але до цього цій сім'ї допомагали і помагають. І не потрібно відбілювати імена, які більше всього "кришують" цю сім'ю!!!! Просто ця дурепа не думала головою, коли на камери називала свою "кришу".
Відповісти
я не я і хата не моя
Відповісти