Прокурорам підвищать зарплату на 70%

Прокурорам підвищать зарплату на 70%
Працівникам прокуратури підвищать зарплату на 70%. Про це розповів цього тижня Генпрокурор Юрій Луценко.

Мінімальна зарплата прокурора із наступного року буде 14 тис. грн. Це, на думку Юрія Луценка, сприятиме збільшенню у цій професії молодих професіоналів і зниженню рівня корупції,- повідомляє Знай.ua.

За його словами, підвищення зарплати прокурорам позитивно не вплине на якість їхньої роботи.

"Потрібні реальні реформи у цій сфері. Нехай вони будуть хоча б такими, як було із поліцією. Варто було б всіх звільнити й набрати нових людей в прокуратуру, змінити вплив прокуратури у держави, щоб вона справді займалася своєю роботою, а не виконувала політичні замовлення.

На думку експерта, таке підвищення навантаження на державний бюджет невиправдане.

Нагадаємо, зараз середня зарплата прокурора становить 5200 грн. Таку отримують працівники, які мають стаж не менше 5 років у структурі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знає, що таке професіонал?
Відповісти
До сліз боляче дивитися на голодних, обірваних, що пересуваються на секонд-хендових роверах і тролейбусах, прокурорів-безхатченків))) Цьому треба покласти край, значно зменшивши видатки бюджету на безкоштовну медицину, освіту та соціальне забезпечення. Натомість, збільшити зарплатню прокурорам на 700%. Так буде добре.
Відповісти
Тоді в прокуратуру повернуться справжні професіонали, а-ля Гіль, Решетник, Масалов і іже з ними. Тоді і тільки тоді настане в Україні Правова Держава.
Амінь.
Відповісти
А коли вже люди прості пенсіонери будуть мати достойну пенсію? А коли вже люди бууть мати роботу і мінімальна зарплата буде теж 5-10 тис? шановна влада?!!!! Чи ви тільки своїм підвищуєте а інші хай жебракують?????????
Відповісти
І що, вже хабарі брати не будуть ?-та це така категорія ,що ім мільон дай а взятку візьмуть ,ще судді і мусорня колишня з цієі кодли .
Відповісти