Лучанина підозрюють у розбої та пограбуванні

Лучанина підозрюють у розбої та пограбуванні
Зловмисника, який напав на одного із жителів Луцька, затримав наряд патрульної поліції.

За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

Згодом правоохоронці з’ясували, що напередодні затриманий ще вчинив грабіж. Правопорушнику оголосили про підозру у вчиненні інкримінованих йому злочинів та обрали міру запобіжного заходу – домашній арешт.

На лінію екстреного виклику поліції "102" зателефонував мешканець обласного центру, який повідомив, що його побили та пограбували. Зловмисник вдарив потерпілого по голові, а коли той впав, наніс ще декілька ударів ногою. Після цього нападник забрав у заявника мобільний телефон «Asus», документи та платіжні картки. Сума завданих збитків становить понад 3 тис. грн.

«За викликом, на місце пригоди направився наряд патрульної поліції міста Луцька. За прикметами правоохоронці затримали нападника та доставили в Луцький відділ поліції. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування встановили, що затриманий напередодні скоїв ще один злочин – грабіж», – повідомив Олег Кічук, начальник Луцького відділу поліції.

Зловмисником виявився 21-річний лучанин. Слідчі встановили, що напередодні він ще пограбував одного мешканця обласного центру, в якого забрав мобільний телефон «Fly» вартістю 700 грн.

За фактом пограбування також розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України.
Викрадені речі вилучили.

Постановою прокурора Луцької місцевої прокуратури, обидва кримінальні провадження об’єднали в одне. Волинянину оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 186, ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанина підозрюють у розбої та пограбуванні
21 вересень, 2016, 19:21