Волиняни зібрали 106 мільйонів гривень військового збору

Волиняни зібрали 106 мільйонів гривень військового збору
За підсумками січня-серпня 2016 року на Волині сплачено 106,3 відсотка військового збору.

Таким чином, внесок в обороноздатність країни від волинян цього року перевищує минулорічні надходження на 27,9 відсотка, -інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Як свідчить аналітика, суттєве зростання надходжень військового збору в області фіксується майже у всіх містах та районах. А це вказує на вагомий ефект від заходів ДФС з детінізації доходів, зокрема у напрямку легалізації заробітної плати.

«При кожній зустрічі з працедавцями фахівці територіальних органів ДФС приділяють особливу увагу питанням лише легальної оплати праці з відповідним перерахуванням до бюджету визначених законом платежів. Саме від вагомості наших аргументів та рівня податкової культури роботодавців залежить фінансування національного війська, оскільки військовий збір спрямовується винятково на забезпечення обороноздатності України», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів запевнила, що зважаючи на весь комплекс заходів з детінізації економіки, в ГУ ДФС в області мають всі підстави для оптимістичного прогнозу щодо забезпечення надходжень військового збору до кінця бюджетного року.

В ГУ ДФС у Волинській області нагадують, що сплата військового збору обов’язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов’язує нарахувати і сплачувати ці податкові платежі.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни зібрали 106 мільйонів гривень військового збору
22 вересень, 2016, 10:14