На благодійній фотовиставці у Луцьку збиратимуть гроші на лікування воїну АТО

На благодійній фотовиставці у Луцьку збиратимуть гроші на лікування воїну АТО
Щоб зібрати гроші на лікування керівника Спілки воїнів АТО Волині Олега Твердохліба, організують благодійну фотовиставку.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook доброволець батальйону «Айдар» Руслан Кашаюк:

"Слава Ісусу Христу. Знову пишу, недавно я говорив про ідею, яка в мене промайнула в моїй голові, спішу Вам розповісти, поки вона не вилетіла, став трішкі забудькуватим.

Так от, 26 вересня о 16 годині відбудеться благодійна фотовиставка Олега Твердохліба. Усіх дуже запрошую. А я маю намір там показати маленьку частину, історію Славетного "АЙДАРУ". Багато робіт я вже подарував хлопцям, при нагоді говорю: БРАТИ, прийдіть підтримайте свого побратима, покажем, що МИ одна сім'я, недаремно МИ пройшли цей тернистий шлях. Уклінно прошу, усіх прошу, ПРИХОДЬТЕ.

Прошу, в кого є портрети серії "АЙДАР", зголосіться. Хай наш Край побачить славетних воїнів. І серія "АЙДАР" ПОСЛУЖИТЬ ДЛЯ СВОГО ПОБРАТИМА. Можливо, ще яке місто захоче побачити цю серію, звертайтесь.

Тільки є одне прохання, біля експозиції буде стояти скринька для збору коштів для Олега. Простіть за мою простоту", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В якій ще краіні таке можливе :людина захищала іі від ворога ,отримала поранення ,а держава має його десь ,а самі владці дерибанять гроші ,може вже пора народу розібратись з цими злодіями?
Відповісти
Останні новини
На благодійній фотовиставці у Луцьку збиратимуть гроші на лікування воїну АТО
22 вересень, 2016, 12:46