На Волині знову активізувалися телефонні шахраї

На Волині знову активізувалися телефонні шахраї
У Шацьку шахрай намагався ошукати жінку на 10 тисяч гривень, видаючи себе за її сина.

Про це інформує Район.Шацьк.

В ніч з 21 на 22 вересня до мешканки селища Шацьк зателефонував невідомий, з плачем повідомив, що він її син. Мовляв, він у поліції, і йому необхідна допомога.

Через деякий час до жінки подзвонили начебто з відділку поліції. Чоловік назвався майором поліції та запевнив, що її сина затримали за побиття людини. Шахрай попередив, що, якщо мати не хоче, щоб її сина посадили на 8-10 років за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, то вона мусить негайно надіслати з найближчого терміналу 10 тисяч гривень на вказаний номер банківської картки.

Жінка спочатку погодилася, однак потім подзвонила до невістки і з’ясувалося, що син насправді спить вдома.

За словами начальника Шацького відділку поліції Віталія Мархальчук, такі випадки зустрічаються досить часто. Посадовець наголосив, що найбільш дієвий метод боротьби з шахраями – тверезо оцінювати ситуацію та ігнорувати їхні вимоги. Також він пояснив, що притягнути шахрая до відповідальності, довівши його провину, практично неможливо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Диву даюся людям,які клюють на вудочку цим бандюгам.Але тепер робіть висновки,бідні всі, одержують субсидії, а вона погодилася дати 10 тисяч. Де взяла? За житло не має чим заплатити.Люди ви що вже взагалі з розуму вижили,щоб вас так розводили.Як попав в міліцію так і вийде-це не вирішувати бандюкам, а суду.До мене також дзвонили,просто попали зря,бо в мене нема сина.І я їх зразу на три букви послала. Вони туту же виключилися, а дзвонили з приватного номера.
Відповісти
Останні новини
На Волині знову активізувалися телефонні шахраї
22 вересень, 2016, 22:23