Як відрізнити підроблену 500-ку від нормальної

Як відрізнити підроблену 500-ку від нормальної
Національний банк України констатує, що в країні з'явилися підроблені 500-гривневі банкноти зразка 2015-го, які ввели в обіг лише півроку тому.

Про це заявили в прес-службі Нацбанку.

"НБУ вже зареєстрував факти вилучення з обігу підроблених банкнот цього зразка. Кількість цих підробок є незначною. Підробки мають невисоку якість виготовлення, але зловмисники, користуючись недостатньою грамотністю і неуважністю громадян щодо контролю елементів захисту банкнот, збувають їх через заклади торгівлі (АЗС, аптеки тощо)", - йдеться в повідомленні.

В НБУ також нагадали, що пошкоджені, але справжні гривні можна обміняти в його структурних підрозділах. А ось "підроблені банкноти вилучаються без відшкодування їх вартості і в установленому порядку передаються представникам Національної поліції України для розслідування".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відколи у нас гроші поділяються на "нормальні" і ненормальні??? є або фальшиві,або справжні! Дівчатка й хлопці,коли уже хоч трохи вчитися почнете?"500-ка"-розмовне слово!! літературною мовою не дано сформулювати? і не ображайтеся!
Відповісти
Останні новини
Як відрізнити підроблену 500-ку від нормальної
23 вересень, 2016, 14:12