Працівників луцького «Автоскладального заводу» привітали з професійним святом. ФОТО

Працівників луцького «Автоскладального заводу»  привітали з професійним святом. ФОТО
Працівники луцького автозаводу святкують своє професійне свято – День машинобудівника. Урочисті заходи з цієї нагоди відбулися у п’ятницю, 23 вересня, в одному із цехів ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК» Богдан Моторс».

Про це пише ВІП.

Першими вітав працівників підприємства його директор Микола Джула.

Керівник зауважив, що цей рік для всіх був надскладним, адже першу половину 2016 – свою роботу завод «Богдан» зосередив більшою мірою над ремонтами. Проте тепер всі сили покладають на виробництво.

Полегшення у трудових буднях Джула не обіцяє своїм підлеглим, навпаки – завершення цього року буде дуже і дуже напруженим, оскільки підприємство виграло вже кілька тендерів на замовлення. А це означає, що роботи вистачить.

«Крім того наше підприємство взяло участь у тендері в Єгипті, результати якого оголосять 15 листопада. Якщо вдасться виграти, то «Богдан» повинен реалізувати 400 автобусів протягом 18 місяців», – сказав директор підприємства. До того ж він запевнив, що попри дуже серйозні завдання, вірить у свій колектив колектив.

З нагоди професійного свята машинобудівників Луцька вітали також і представники місцевої та обласної влади.

Колишній директор заводу, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик поділився приємними спогадами за більше 30 років роботи на автозаводі. Утім, найбільше радує теперішнього чиновника те, що читаючи сухі статистичні дані результатів роботи підприємства, які надходять голові ОДА, він чудово розуміє, яким є внесок його працівників в економіку Волині.

«Повірте, між рядками бачу кожного із вас, і завжди буду вам дякувати, що разом з вами ми жили, працювали пліч-о-пліч, вибудовували те славне ім’я і ту славну історію, яку сьогодні має підприємство», – підкреслив губернатор області та побажав, аби на території заводу завжди вирувало виробниче життя, а головне – аби на зміну ветеранам приходили вже їхні діти, онуки та правнуки.

Вітання від депутатського корпусу передав заступник голова Волинської обласної ради Роман Карпюк та побажав, аби «кожному працівникові вдалося збудувати великий «богдан» для того, аби купити собі маленький «мерседес».

З вітальними словами до працівників колишнього автозаводу, а тепер – автоскладального заводу звернувся і Луцький міський голова Микола Романюк. Мер міста подякував присутнім за їхню самовіддану працю, за стійкість та новаторство. Та висловив сподівання, що вже наступного року місто зможе дозволити собі купувати не польські тролейбуси, а нові «богданівські». Опісля кращим машинобудівникам вручили подяки та відзнаки.






























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з святом машинних будовельніків! Збагачуйте вальцманів...
Відповісти
Останні новини
В Україні стався землетрус
24 вересень, 2016, 12:34
Працівників луцького «Автоскладального заводу» привітали з професійним святом. ФОТО
24 вересень, 2016, 11:26