Повісився один із ватажків «ЛНР»

Повісився один із ватажків  «ЛНР»
"Радник глави ЛНР", колишній "голова Радміну ЛНР" Геннадій Ципкалов, затриманий у справі про спробу перевороту в "Республіці", наклав на себе руки.

Про це повідомив у суботу "начальник управління з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Генеральної прокуратури ЛНР" Сергій Рахно, повідомляє Українська правда із посиланням на сепаратистське видання "Луганський інформаційний центр".

"Сьогодні вночі затриманий Ципкалов, ймовірно усвідомивши глибину своїх злочинних дій і усвідомивши, що надана ним оперативна інформація про коло осіб, які беруть участь у змові з метою повалення законної влади в Республіці, є безумовно небезпечною для його життя, і будуть зроблені спроби його фізичної ліквідації змовниками, які перебувають на свободі, наклав на себе руки шляхом повішення", - сказав Рахно.

За його словами, в даний час його труп оглянутий слідчими та експертами і спрямований на судово-медичну експертизу з метою встановлення точної причини смерті.

Повідомляється також, що "Генеральна прокуратура ЛНР" порушила кримінальну справу за фактом спроби захоплення влади.

"У ході розслідування встановлено попереднє коло осіб, які в ході неодноразових зустрічей протягом 2014-2016 років домовилися про реалізацію сценарію щодо зміщення, в тому числі з фізичною ліквідацією, керівництва Республіки в особі глави Республіки, перших керівників Ради міністрів, Народної ради, силових структур Республіки, з подальшим заняттям зазначених посад певним колом осіб", - повідомив Рахно.

Він також заявив, що в ході слідства затриманий один з керівників "Народної міліції ЛНР" Кисельов, який "дав свідчення про механізм і коло осіб, причетних до спроби державного перевороту".

Рахно також повідомив, що на суботу за участю Ципкалова і Кисельова планувалися слідчі дії.

"У зв'язку з наявністю оперативної інформації про спробу фізичної ліквідації зазначених затриманих осіб іншими учасниками змови, затримані утримувалися в одному з адміністративних будівель органів влади ЛНР", - сказав він.

26 грудня 2015 року Ципкалов, який займав пост "голови Ради міністрів ЛНР", попросив "главу Республіки" прийняти його відставку. Надалі Ципкалов на посаді "радника голови ЛНР" курирував "військово-промисловий комплекс".

Як повідомлялося, 21 вересня ватажок луганських сепаратистів Ігор Плотницький заявив про підготовку перевороту в "ЛНР".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обличчя не обтяжене інтелектом. Собаці - собача смерть. Незабаром вони всі перевішаються або перестріляють один одного. Мародери. Це з їх вини сьогодні страждають мільйони їхніх співвітчизників.
Відповісти
Дай Бог щоб вони щогодини вішалися по 100 чоловік
Відповісти
100 відсотків!!!! або вскривались))))
Відповісти
Щурі починають між собою гризтися.Дай Бог щоб перегризлись швидше
Відповісти
СОБАЦІ СОБАЧА СМЕРТЬ
Відповісти
придурок собаку за шо вішати ?
Відповісти
яке прикре самогубство)
Відповісти
Останні новини
Повісився один із ватажків «ЛНР»
25 вересень, 2016, 02:21