Кошеня, над яким знущалися луцькі блогери, померло

Кошеня, над яким знущалися луцькі блогери, померло
Кошеня, над яким знущалась переселенка та «фанатка» ЛНР Любов Таропіна та лучанин Юрій Гнатюк не витримало страждань та померло.

Про це повідомляють у ГО «Волинське товариство захисту тварин».

Тварина була під опікою волонтера. Декілька днів за життя кошеня боролась ветеринар та волонтер.

«На превеликий жаль, організм тваринки був занадто виснажений, імунітет після пережитого стресу був поганий. Ні лікування, ні турбота та тепло не змогли врятувати цю маленьку кішечку. Для нас це велика втрата, так як ми дуже старались подарувати маленькій шанс на нове, щасливе життя! Дуже шкода, що запізно ми її знайшли, втратили дорогоцінний час», – йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли похорон котика? Мер буде?
Відповісти
Оце розкрутили тему по всіх місцевим медіа ресурсам. Більш промблем в нас немає?
Відповісти
Проблем хватає...Одна із них ставлення до тварин.Людиною потрібно лишатися в любих ситуаціях...навіть тоді коли в країні йде війна.
Відповісти
Вот бы вас в центрифугу...
Відповісти
Ви чесно кажучи якісь деграданти,або ж у вас,зовсім немає нічого людяного.Над ним жорстлко знущались підлітки,тому це і пишуть в новтнах на волинь пості.
Відповісти
Пишуть вже цілий тиждень і високоосвідчені і людяні "захисники тварин" розписують у коментах, як би вони вбили чи покалічили садистів. Якийсь шквал ненависті...Як можна ненавистю і злобою боротись за добро? Деякі діячі хочуть бабельця на свій рух відгребти і попіаритись на халяву, а екзальтовані малолітки пар випускають...
Відповісти
Потому что только страх может остановить, а не воспитательная работа
Если Вы не понимаете, очень жаль.. вот людей не жалко вообще, МЫ заслуживаем.. а животные чем провинились? Шли бы в АТО эти два придурка и издевались над Азовом, что же их остановило? Боятся...
Відповісти
"Як можна ненавистю і злобою боротись за добро?" - тільки так. У Висоцького є на цю тему гарна пісня - Балада про ненависть.
Відповісти
Ваше порівняння недоречне.Це різні речі.В даному випадку розмова їде про тварин ї ставлення до них ,як до братів наших менших...І прикро,що є покидьки ,яким приносить задоволення коли вони мучать тварин...
Відповісти
Дивлячись те відео,задумуєшя,невже такі люди бувають,Для мене це шок,гидкі люди,яка самка їх так виховала.
Відповісти
Дивно що воно померло...
коти живучі. Мого кота машина переїхала - всі органи назовні - і вижила!!!
Відповісти
В той час коли роздувають такі теми-за спинами крадуть мільярди,кота жалку,дітей лікувати....але як не як за спинами діється щось лихіше
Відповісти
Як на мене пост не досить доречний...шкода звісно тварину але краще б написали про проблеми жорстокості серед молоді і як це виправити чи треба це аж так афішувати, присікти і покарати, а то через ці пости ще уйма людей це подивиться, давайте ще писати як бездомна собака роздерла кота і зробити траур...коли підлітки знущаються з бездомних людей то це нікого не хвилює ну звісно людину треба десь пристроїти а на кошеня менше проблем...є люди які таких котів і собак десятками рятують навіть солдати на сході, а тут стільки уваги і ветеринару і волонтеру))) трохи якось не так стаття написана... Хоть щось написали б про боротьбу з цією жорстокістю
Відповісти
Речь о том, что ЖЕСТОКОСТЬ нужно наказывать...ЛЮБУЮ
Відповісти
до дійсно
Відповісти
А тепер ідійотам, які в бронепоїзд кажу - не в котику справа! Справа в тому, що є бидло, яке знущається над тваринами, і яке показує приклад. Є байдужість людей, які не роздерли цих тварюк! І наразі вислів - ми із данбаса - це клеймо, тому що це по суті бидло, біосміття! Доречі вбивця поліцейських в Дніпрі - з Тореза, Донецька область! Тому робіть висновки
Відповісти
Може досить вже писати про Донбас? Це нічого,що та тварюка патріотка і "свідома",почитайте іі стіну. І іі співучасник лучанин? Справа не в тому звідкі людина,а в тому чи це людина чи бидло! Ці виродки,це не люди.
Відповісти
... — Существует статистика, причем со ссылкой на ГНЦ имени Сербского, согласно которой 85% совершивших преступления начинали именно с животных. Скручивали головы птицам, отрезали хвосты кошкам, калечили собак. А потом уже переходили на людей. Известный ростовский психиатр Александр Бухановский, принимавший активное участие в розыске Чикатило, считал, что более «60% будущих серийных убийц в детстве обнаруживали специфически жестокое отношение к животным».
Відповісти
Роман прав на 100%, Чикатило начинал с белочек и кошечек. Здесь дело уже не в котенке, а в том, что двум молодым людям вообще пришло в голову сделать с ним нечто подобное. Они должны обязательно быть наказаны и смерть котенка явно отягощает их вину, потому что отмазки этой мадам в стиле, что на самом деле это все не было так страшно, как выглядело на экране, сходят на нет. Поэтому мое мнение - дело нужно довести до логического конца и садисты должны быть наказаны по всей строгости закона и дело должно иметь максимальную огласку, чтобы другим было неповадно.
Відповісти
Полностью Вас поддерживаю, но к сожалению, им ничего не будет, они же не украли у государства 3 копейки, за что их наказывать?
Відповісти
Дякую Романе. Ядесь читав на підтвердження Ваших слів що не всі хто в дитинстві мучив тварин стають потенційно вбивцями але всі вбивці в дитинстві мучили тварин.
Відповісти
В часи мого дитинства буквар починався зі слів " все починається в житті з малого..." Сьогодні познущалися з кота , а завтра то вже буде не в кайф і знущатись почнуть з людини. Конкретно цього кота шкода. І хоч народна мудрість каже що " котяча мати ще не здохла", всеодно знущатись над тим , хто слабше тебе - гріх.Колись мій сусід бив котів, бо ті у нього голубів ловили. А на старість ходити геть не міг.. Бог все бачить..
Відповісти
Странно,что котенок умер у волонтера.может кому-то выгодно крутить эту тему?
Відповісти
ОТ саме останні коментарі пишуть істину. Треба було писати в статті не про те що кішечка померла в волонтера, а чому це сталося і чому це передує, бо не всі зрозуміють суть
Відповісти