Понад 20 тонн цибулі зі сміттєзвалища Любомля продали на ринку

Понад 20 тонн цибулі зі сміттєзвалища Любомля продали на ринку
Нещодавно на любомльське сміттєзвалище викинули понад 20 тонн цибулі. Жителі навколишніх населених пунктів, помітивши, що овочі у нормальному стані, вирішили позбирати їх. Більше того, продали здобич у Любомлі на базарі.

Дешеву цибулю розібрали у продавців за лічені години, - повідомляє КОРДОН.

“Понад 20 тонн цибулі працівники митного поста “Ягодин” не пропустили через кордон й відправили на утилізацію на міське сміттєзвалище. А потім вона потрапила дивним чином до обійсть населених пунктів та на прилавки ринків у Любомлі”, – повідомив головуючий комісії з питань законності, правопорядку, дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики Олексій Марчук.

За словами депутата райради Олексія Хом’яка, на “Ягодині” не пропустили цю цибулю, бо вона не пройшла фітосанітарний контроль (була прив’яла). Й люди переповідали, що представники відповідних служб привезли її на утилізацію на любомльське сміттєзвалище (оскільки митниця не має власного сміттєзвалища й підписала договір з Любомльською міськрадою про викидання відходів). Виконавці пофотографували, що доставили зіпсований товар у призначене місце, й поїхали. Не минуло й двох годин, як завбачливі господарі позбирали цю цибулю.

Депутат районної ради Ігор Торба зазначив, що серйозність ситуації і в тому, що могли чи можуть бути масові отруєння тією цибулею.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
митники та екологи - головні вороги української природи
Відповісти
Як треба вирощувати цибулю,щоб нею отравитись?
Відповісти
Коли вже збудують смітєпереробні заводи ,бо з такими хозяями які були при владі і які зараз є ми скоро потонему в гавні і смітті ,а викинути цибулю на сміття щоб гнила і смерділа на цілий район можуть ,хіба ,що дебіли ,яких зараз не перерахувати .
Відповісти
Останні новини
Понад 20 тонн цибулі зі сміттєзвалища Любомля продали на ринку
26 вересень, 2016, 11:29