«Взагалі, я спокійна людина», - скандальна порушниця з Любомля

«Взагалі, я спокійна людина», - скандальна порушниця з Любомля
Правопорушниця з Любомля, про яку заговорила вся країна, сплатила штрафи та вибачилась перед поліцією. Серед причин неадекватної поведінки називає проблеми в особистому житті, що призвели до нервового зриву.

Нагадаємо, у червні цього року водій не виконала вимогу дорожнього знаку «Об’їзд перешкоди з правого боку», здійснила зупинку у забороненому місці. До того ж вона не зупинялася на вимогу правоохоронців та пізніше відмовилася пред’явити для перевірки документи, - пише Кордон.

За цими фактами інспектор виніс на водія три постанови. Вони передбачають стягнення з винуватиці штрафу на суму понад 1100 грн.

Окремо на неї склали протокол про адмінпорушення. 14-го вересня була винесена постанова суду - штраф 153 гривні.

Під час оформлення адміністративних матеріалів на захист правопорушниці приїхав її чоловік. Він нецензурно висловлювався на адресу поліцейських. За фактом дрібного хуліганства на нього склали адмінпротокол за ст. 173 КУпАП. Справа ще на розгляді в суді.

Під час скандалу жінка заявила, що посвідчення водія вона «зробила в МРЕВ» за 300 доларів США й возити його не збирається. Тож за фактом можливого незаконного отримання посвідчення водія відкрили ще й кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 ККУ.

Валентина Кондратюк (так звати жінку) прокоментувала ситуацію, яка склалася:

“У мене тоді були серйозні проблеми в сім’ї, зі здоров’ям. Та й на роботі не ладилось. А коли ще й поліція почала зупиняти, то остаточно щось згасло в душі. У мене стався нервовий зрив. Не кажу, що це виправдання, але, певно, тоді були такі обставини в житті, що призвели до відповідної реакції. Взагалі, я спокійна людина. Запитайте в любомльчан, які мене знають особисто. Для них відео, що з’явилось в Інтернеті, теж було сенсацією. Адже, впевнена, вони не могли довго повірити, що я таке могла.

А щодо згаданих мною імен… То, явно, мала на увазі не прокурора Ігоря Філімонюка, як ви припускаєте. Це інша людина. Тож не варто його якимось чином сюди вплутувати. Ну і як ви зрозуміли, ніхто мені нічого не “рішав”.

І водійське посвідчення було законно отримане. У кожному разі правоохоронці мене перевірять, аби довести мою провину чи спростувати. Я наговорила багато в пориві емоцій, навіть не усвідомлюючи значення багатьох слів.

Сповна заплатила за той день: відповіла перед законом й “прославилася” на всю країну. Тепер соромно на люди вийти. Перед молодими поліцейськими вибачилась, мені прикро за цей випадок. Бо в самої є такі діти. Нехай моя історія стане уроком для інших”.

За словами начальника Любомльського відділу поліції Анатолія Дружука, жінка справді в п’ятницю, 23-го вересня, прибула до них у райвідділ та показала квитанції зі сплаченими штрафами. До того ж вона дійсно спілкувалася з патрульними поліцейськими, яким нахамила, й попросила в них вибачення.

Якщо переглянути відео, то й справді можна у її істеричному монолозі вловити моменти, де вона зазначає, що у неї й так все в житті не складається, а тут ще й поліція “дістає”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто позорисько! Чиясь дочка, мати, подруга...Це жах!!!Стидно навіть тим, хто її знає...
Відповісти
Так це ж полішуцький стиль. Вони в лісах виросли і тут раптом попали в цивілізоване суспільство. Мауглі.
Відповісти
А якщо її і ніхто не знає, то що ? Воно ж формально громадянка України. І я громадянин України, І тисячі, і мільйони людей громадяни України. І всім нам соромно, що із-за таких нам усім приклеять клеймо хамла -українця, невігласа -українця, дурепи - українки. І то буде аргументом, щоб не пускати нас в цивізований світ.Бо нема ні розуму, ні виховання.
Відповісти
Нехай передати на права заново при незалежній комісії
Відповісти
а може вже хватить її пиляти . таких море хамів. вона ж усвідомила , вибачилась і зробила висновки.
Відповісти
Ти впевнений, що це полішуцьке бидло може шось усвідомити? Їй Ігор (ну той тіпа що не з прокуратури) сказав, що сказати,воно й сказало...
Відповісти
З відео видно що це є психічнохвора людина з ознаками паропсихозу. Водити автомобіль ЗАБОРОНЕНО, А якщо ця неврівноважена жіночка купила права просто перевірити зробити тест всього той котрий всі проходять при здачі на права та водіння автомобіля.Та той хто продає права таким парапсизам потрібно торф копати а не права вручати. Шкода що в нас вся така структура міліційнополіційна. Нічого нового.
Відповісти
може в пугачова теж в житті щось не клеїлось, то йому теж вибачитись? кожен повинен відповідати за свої вчинки і дурна слава є одним з покарань. любиш медок - люби и холодок)
Відповісти
А про МРЕО вона права на 100% там хабарі беруть і права продають ,вже давно пора розігнати це кодло ,особливо Нововолинське .
Відповісти
Давайте також штрафувати тих, хто ці хабарі пропонує! А то куплять права а потім людей давлять!
Відповісти
В Любомлі через одного іздять пяні.ви чули ми ж своі тут.ОТ І МОГО БРАТА ТАКА НЕВРІВНОВАЖЕНА З БЕРЕЖЦІВ ЗАРІЗАЛА 21 ЛИПНЯ. ТЕЖ БУЛА ПЯНА .ПРИІХАЛА НА БУСІ НА ЯКОМУ ЗАРАЗ ІЗДИТЬ ІІ СИН.Неможна неадекватність списувати на тяжкі життеві умови. а мені зараз легко?перед тим вона мала умовне засудження за напад з ножем на людину.любомльський суд дав умовно.ПОЖАЛІВ СТУРБОВАНУ І ЗНЕРВОВАНУ. А хто пожаліе мого брата?ХТО пожаліе нашу сімю? ОТ ТАКІ ПРИНОСЯТЬ ГОРЕ ВСІМ ЛЮДЯМ бо вони знервовані. Л ю д и н о ю треба лишатись завжди.АЛЕ ТАМ крім БУГА І СИГАРЕТ нічого не знають .А бог все бачить всім прийдеться перед ним стати .РАДЖУ ПОЧИТАТИ МИТАРСТВА І ПОДУМАТИ ПРО СВОЕ ЖИТТЯ.
Відповісти
Та як би в ціеі спокійноі жінки з Любомля був ніж у руках то з поліцейськими було б теж саме що в Дніпрі. На що дивиться обласне управління?Петро ПЕТРОВИЧ ШПИГА ТА НАВЕДІТЬ ПОРЯДОК В ЛЮБОМЛІ. ДВА МІСЯЦІ НАЗАД ЗАРІЗАЛИ МОГО ЗНАЙОМОГО ЯКИЙ ЗАЙМАВСЯ ЗАКУПКОЮ ЯГІД.ЗОЛОТА БУЛА ЛЮДИНА ЦАРСТВО ЙОМУ НЕБЕСНЕ.А жінка-злочинець яка сидить в сізо завжди іздила пяна і вела себе агресивно так само як і ЦЯ. То може ій тоже принети квитанціі за сплату штрафу. Жити в любомлі стало страшно простому люду.
Відповісти
а це нічого, що ця подія сталась в червні, а вибачатись аона почала 23 вересня через декілька днів після оприлюднення відео..... де її совість була 3 місяці???
Відповісти
настоювалася і набирала цукристості)))
Відповісти
Мабуть, ігорю не могла додзвонитись.Якщо це пройде тільки з квитанціями про штрафБ то ми будемо тоже хоронити поліцейськихБ заготівельників ягідБ і простих людейБ які немають номера телефона до Ігоря.а чоловік як іі розмовляв/? Це образа при виконанні службових обовязків де його квітанціі?.АБ я забулаБ ми тут всі своі.Можна різатиБ можна ображатиБ можна наізжати. Так і живемо БОЖЕ УКРАІНУ НАМ ЗБЕРЕЖИ.
Відповісти
Це просто страх це яким придуркам треба бути щоб таке накоїти каже а пориві нервів та це психопадка в все що вона вер щала то правда і за ігора і за права хай тепер докаже і перездасть що вона їх некупиланекупила а ігор візьме на контроль





Відповісти
це готовий матеріал для 95 кварт.!!!
Відповісти
Ну все відбілилася)
Відповісти
Такіх людей як вона хватає повсюди, а не тільки в Любомлі.
Як кажуть в сім'ї не без виродка так само і по україні хватає таких виродків.
А що до Буга і цигарок то люди як можуть так і виживають.
Відповісти
Останні новини
«Взагалі, я спокійна людина», - скандальна порушниця з Любомля
26 вересень, 2016, 11:46