Відкриття оновленого пам’ятного фотостенду загиблим в АТО волинським воїнам хочуть перенести

Відкриття оновленого пам’ятного фотостенду загиблим в АТО волинським воїнам хочуть перенести
Батьки воїнів, які загинули під час бойових дії в зоні АТО, не розуміють, чому проект оновленого фотостенду обговорюють не з усіма родичами загиблих та приурочують його відкриття до Дня Захисника Вітчизни.

Свої пропозиції з цього приводу родичі загиблих бійців озвучили сьогодні, 26 вересня, під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради.

Так, депутат Луцькради Олександр Кравченко подав на розгляд комісії проект рішення, в якому просить відтермінувати відкриття пам’ятного фотостенду. Мовляв, не враховано всі пропозиції родичів учасників АТО.

Зокрема, родичі військових, які зникли безвісти або ж перебувають в полоні, хочуть, аби імена цих бійців також закарбували на фотостенді.

«Лучани повинні бачити, що війна триває, що наші діти ще не повернулися додому», - наголосила мама бійця, який вважається зниклим безвісти.

Натомість деякі депутати не підтримали таку пропозицію, мовляв, не потрібно зниклих військових згадувати на одному стенді із загиблими.

Інші ж батьки просили не поспішати з відкриттям оновленого фотостенду, адже й досі деякі родичі в судовому порядку встановлюють обставини та місце смерті бійця.

«Чому ми всі події приурочуємо до певної дати чи до певного дня? Давайте краще зробимо гідний фотостенд, але не будемо так поспішати», - наголошували батьки.

Зрештою члени комісії запропонували оголосити конкурс на проведення робіт з оновлення фотостенду та провести громадські обговорення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відкриття оновленого пам’ятного фотостенду загиблим в АТО волинським воїнам хочуть перенести
26 вересень, 2016, 15:04