У Дніпрі попрощалися із загиблими патрульними

У Дніпрі попрощалися із загиблими патрульними
У Дніпрі тисячі місцевих жителів прийшли вшанувати пам’ять загиблих патрульних поліцейських. На церемонії прощання були присутні голова МВС Арсен Аваков, Генпрокурор Юрій Луценко та голова Нацполіції Хатія Деканоідзе.

Про це повідомляє УНН.

“Тисячі дніпрян прийшли під театр імені Горького попрощатися з патрульними поліцейськими, які загинули, захищаючи спокій Дніпра. Вшанувати пам’ять загиблих поліцейських прийшли Генеральний прокурор Юрій Луценко, міністр МВС Арсен Аваков, начальник Національної поліції Хатія Деканоідзе, глава Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко та мер Дніпра Борис Філатов”, — написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За його словами, держава виплатить одноразову допомогу сім’ям загиблих у розмірі 725 тис. грн.

Крім того, на місці трагічної загибелі поліцейських, за рішенням міської ради та з ініціативи міського голови Бориса Філатова, буде встановлено пам’ятний знак.

“Також сім’ям Ольги і Артема будуть придбані двокімнатні квартири і нараховуватиметься пенсія по втраті годувальника сім’ї. Але все це не поверне дітям їх батьків, які загинули від кулі злочинця. Вічна пам’ять Артему Кутушеву і Ользі Михайленко”, — додав він.

Нагадаємо, вчора, 25 вересня, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки Citroen за порушення Правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник із місця пригоди.

Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення. Дівчина-патрульна померла на операційному столі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реформа в дії. Співчуття рідним.
Відповісти
А кто сказал, что это безопасная работа? Ребята знали куда пошли. Другое дело, что они не готовы были абсолютно к случившейся ситуации. Реальная Украина
Відповісти
Щось затихла Хатія, Аваков та Геращенко про результати розслідування подій у Миколаївській області де в райцентрі Криве Озеро співробітники поліції на смерть забили 31-річного Олександра Цукермана!!! ((( про результати розслідування мали інформувати, а зясь!, пройшов місяць і ...????
Відповісти
у сАвакова тіліки собаки працюють які даже себе не можуть захистити
Відповісти
і більше 6 місяців як застрелили 17-річного пасажира БМВ - Михайла Медведєва! Всі участники події в Україні, ні кого розшукувати по офшорах не треба...!! . і більше 2.6 місяців від розстрілів на майдані.... Методи та гасла старі, змін ні яких! на жаль(
Відповісти