Дніпровського водія маршрутки, який намагався зупинити вбивцю патрульних, нагородили

Дніпровського водія маршрутки, який намагався зупинити вбивцю патрульних, нагородили
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив пістолетом "Форт-17" водія маршрутного таксі Валерія Тімоніна, який намагався затримати вбивцю двох патрульних у Дніпрі Олександра Пугачова.

Повідомляє tsn.ua.

Чоловік своїм авто блокував "Сітроен", за кермом якого перебував зловмисник. Той почав стріляти і кілька разів поцілив у маршрутку.

"За виявлену мужність і сміливість, спробу затримати озброєного злочинця, ризикуючи своїм життям, водій маршрутного таксі, 62-річний Валерій Тімонін за наказом Міністра МВС Арсен Аваков нагороджений зброєю - пістолетом "Форт -17", - йдеться у повідомленні нардепа Антона Геращенка.

Після нагородження Геращенко повідомив Тімоніну, що люди хочуть зібрати для нього кошти і просять номер його картки. Дніпровець, своєю чергою, закликав збирати гроші для родин загиблих.

"Дякую. Мені нічого не потрібно. Я просто не міг дивитися, як на моїх очах убивають дітей. Я просто зробив те, що повинен. Краще опублікуйте картки сімей загиблих поліцейських", - цитує Геращенко слова героїчного водія.

Також нардеп пообіцяв опублікувати номера карток родин вбитих полісменів.

Нагадаємо, в неділю, 25 вересня, вранці у Дніпрі біля автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху.

Водій автомобіля почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і померла в лікарні. Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини. Увечері того ж дня Пугачов був затриманий.

Стрільця ще на автовокзалі намагався затримати водій маршрутки: він блокував "Сітроен". Однак зловмисник почав стріляти і в нього. За словами Тімоніна, Пугачов зробив у його напрямку п'ять-шість пострілів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хлопці в ато роками сидять в окопах під кулями та градами і не можуть отримати таку відзнаку як нагородна вогнепальна зброя. навіщо вона водієві, краще б представили останнього до державної нагороди, крім того була б добавка йому до пенсії.
Відповісти
Він же сказав що гроші йому не потрібні, хоча це просто скромність і гордість. А для чоловіка нагородна зброя -найкраща відзнака мужності.
Відповісти
Водій- Герой, дуже рідко зустрічаються ось такі відважні люди,низький уклін Вам і здоров'я на багато-багато років!!!!!
Відповісти
він не буде первозити пільговиків ))
Відповісти
Останні новини
Дніпровського водія маршрутки, який намагався зупинити вбивцю патрульних, нагородили
26 вересень, 2016, 18:14