З жовтня «Київстар» підніме тарифи

З жовтня «Київстар» підніме тарифи
Оператор мобільного зв’язку “Київстар” з 1 жовтня підвищує розмір суми, на яку абонент повинен поповнити рахунок при першому підключенні.

Про це повідомляє BusinessUA.

“Починаючи з 1 жовтня 2016 року, для активації стартових пакетів передплаченого зв’язку мінімальна сума першого поповнення рахунку складе 50 гривень. Раніше ця сума становила 40 гривень”, – наголошується в повідомленні.

У компанії відзначають, що зміни впроваджуються з урахуванням інтересів абонентів, які поповнюють рахунок за допомогою скретч-карт, бо їх мінімальний номінал якраз і становить 50 гривень.

Крім того, в компанії вважають, що це буде вигідно тим абонентам, тарифні плани яких для активації передбачають поповнення рахунку на суму більше 40 гривень

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Київстаром ще хтось користується............
Відповісти
Тільки кількість користувачів мобільного інтернету від Київстар перевищила 12 мільйонів.Скільки користується ще й мобільним звязком - невідомо.
Відповісти
Йдь до біса з такими новинами
У заголовку про тарифи, а у самій новині про першу суму поповнення.
Відповісти
а "журналісти" тепер майже усі такі))...заголовок заманіха - текст про шонібудь))...люди реагують на заголовок,клацають - "посєщаімость" росте...але є тьма таких,що тільки заголовки і читають.)))...отже - попит народжує...
Відповісти