Тарифи на електроенергію можуть підвищувати щомісяця

Тарифи на електроенергію можуть підвищувати  щомісяця
З 1 січня 2017 року ліцензіати з постачання електричної енергії за регульованим тарифом зможуть підвищувати тарифи на електроенергію щомісячно, але не більш, ніж на 3%.

Про це мовиться в офіційно оприлюдненому Порядку ринкового формування роздрібних тарифів на електричну енергію, що відпускається споживачам (затвердженому постановою Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 13.06.2016 №1129).

“Перехід до ринкового формування роздрібних тарифів на електричну енергію, що відпускається споживачам, здійснюється поетапно. На першому етапі граничний рівень підвищення тарифів не може перевищувати 3% від рівня тарифів на 1 грудня 2016 року з подальшим щомісячним підвищенням не більш, ніж на 3 % від рівня тарифів попереднього місяця”,– мовиться у розділі постанови “Порядок розрахунку роздрібних тарифів на електричну енергію для споживачів 1 та 2 класів напруги на території України”.

Рішення НКРЕКП щодо встановлення роздрібних тарифів оформлюватиметься постановою та оприлюднюватиметься не пізніше ніж до 23 числа місяця, що передує розрахунковому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дайош щоденне пiвищення тарифiв!!!
Відповісти
Потрібно пану поршенку голий провід 220ват в одне місце запхнути, щоб над людьми перестало знущатись
Відповісти
Да Янукович і Ко відпочивають,порівняно з Пороха бандою,оце Європа,чого на майдан ніхто не іде шини палити,невже краще стало жити,ніж при янику???
Відповісти
Останні новини
Тарифи на електроенергію можуть підвищувати щомісяця
27 вересень, 2016, 20:43