У Луцьку продавали алкоголь в заборонений час. ФОТО

У Луцьку продавали алкоголь в заборонений час. ФОТО
Сьогодні вранці інспектори патрульної поліції спільно з працівниками департаменту муніципальної поліції провели контроль закупки алкоголю в нічних магазинах міста.

Під час рейду виявили 2 факти продажу алкоголю в заборонений час, а саме у проміжку між 5 і 8 годинами ранку, - йдеться на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

На осіб, які вчинили правопорушення і продали алкоголь, склали адміністративні протоколи за ч.2 ст.156 КУпАП (порушення працівником підприємства (організації) правил торгівлі пивом й іншими алкогольними напоями).



Такі рейди правоохоронці проводять систематично.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Браво. 2 дні тому написав про цей магазин. І відразу результат на лице.
Відповісти
який результат?) вони нічого не платитимуть, відмажуться як обично.
Відповісти
Ото досягнення! 2 пляшки пива зранку хтось купив - трагедія національного масштабу. А сп*здив депутат мільйон - і все тихо! А де доречі ЗАКОН, що забороняє торгувати алкоголем вночі? Чии є тільки незаконна маячня Романюка?
Відповісти
Ти не анонімус, и баранус. Поки тебе не зібє машиною якийсь пяний, або непричепиться нетвереза компанія, до тебе мабуть нічого не дойде, для чого проводяться такі рейди !!!
Відповісти
Це ти баранус!!! Паралелі зовсім недоречні. Що мішає тим алкашам закупитись раніше того часу. Постанова міськради взагалі незаконна. І рейди ті не є законними. Видали ПП ліцензію недешеву на продаж алкоголю, і потім ввели обмеження на незаконних підставах, самі собі так придумали.
Відповісти
Якщо ти полішук то їдь до себе на полісся і там розказуй як треба жити, а дії міської влади повністю підтримую !
Відповісти
Дурнику, з тою забороною менше стало нетверезих за кермом? Чи п'яних компаній в дворах? Навпаки, тепер як скуповуються - то "з запасом", і чудять ще більше! Ну давай, назви ЗАКОННУ підставу такого обмеження? Якщо людина працює до 22, то не можна вже й пляшки пива купити, щоб вжити ВДОМА після роботи? Ну і головне - в БАР піти можна, там нахлятися і сісти за кермо, свиня болото знайде? То хто баранус, може ти, поборник дій Романюка і Ко?
Відповісти
то шо вирішить проблему? може дозвіл на нічну торгівлю алкоголем? чи дозволити законом їздити пьяними, але тільки вночі? шо ти ліпиш, дурник?
після роботи пива хочеш? купи ящик і постав вдома в холодильник, або вали в заклад! нормальне рішення міської ради, поважаю
Відповісти
Вирішення проблеми - нещадні штрафи за розпиття в громадському місці і порушення тиші вночі. А нетверезі за кермом - то таке явище, яке триває цілодобово. На рахунок "вали в заклад" - вали на .... - не всім зарплата дозволяє, чого я маю переплачувати, або купляти ящиками те, що потрібно хай раз на тиждень 1 пляшечка? От тут нижче пишуть про зграї п'яних підлітків і мужиків з заводу, які. даруйте, сц*ть, а ДЕ ж ПОЛІЦІЯ? Кому заважає купівля з метою вжити вдома пляшки пива та хоч в 3 ночі? А алкаші, які засцикають двори і горланять? Так отож, не з тим борються...
Відповісти
купи собі одну пляшечку і потримай в холодильнику тиждень. чи заради твоєї однієї пляшечки міськрада має рішення приймати в ущерб всьому місту?
Відповісти
Вот і купляй собі булку хліба і тримай її тиждень щоб на вихідних з'їсти, в мене теж є законне право випити з друзями пива, чи чогось по крепше(вдома), ато припухли, одні роблять акциз просто нереальним на всеукраїнському рівні,а інші забороняють купити за скажені гроші на місцевому рівні. Розумію треба знижувати злочинність, но є інші методи- ловіть пацанів біля під'їздів, аліків які сплять "неотходяоткаси" , штрафи підніміть за розпивання в громадськіх місцях та знаходження п'яним в громадському місці. Життя моє так склалося що випити я можу після півночі, но за всякіх "недобрих" і тоді неможу це зробити, або прийдеться порушити закон
Відповісти
Зайдіть у магазин Айва на Конякіна, навпроти заправки Вог!!!! У будь який час продадуть!!!!
Відповісти
прошу завітати в продуктовий магазин в дворі Рівненська 109. продають тим кого знають в пакетах, таксистам на задні двері виносять замовлення. сервіс вищого гатунку. бидло пьянки ЦІЛОДОБОВО. і ніхто нічого зробити не може, бо кажуть шо власник "підмазаний" де треба
Відповісти
кожен день з заводів йдуть мужикі, в сім ранку можна побачити картіну як 10-15 чєл стоять за цим магазіном і заливають пиво. так мало того, коли допьють то ще й сцять біля нього ж! завоняли все вже, сукі! і всім пофігу, ніяких рейдів)
Відповісти
там власник не "підмазаний", там продають - тим кого знають,а також таксистам
Відповісти
алкоголь - цілодобово, на заправці WOG по пр. Відродження, там продадуть і ніхто, нічого не зробить, бо фактично - це пр. відродження, а юридично - Ліпіни ))) Зайдіть в час-два ночі - там черги і купа п"яних підлітків!!!
Відповісти
Рішення про заборону лмр не законне - Верховний Суд України Постанова 24 травня 2016 року м. Київ №2а-54/10
Відповісти
зато законна!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку продавали алкоголь в заборонений час. ФОТО
28 вересень, 2016, 10:08