У Володимир-Волинському окрузі опозиція заявляє про порушення

У Володимир-Волинському окрузі опозиція заявляє про порушення
Засідання окружної виборчої комісії у Володимир-Волинському окрузі № 19 у середу, 26 вересня, зірвали.

Про це йдеться на офіційному інтернет-порталі політичної партії «Фронт Змін».

Вимогу представника ВО «Батьківщина» Галини Рокицької пред’явити їй подання кандидатур до складу дільничних виборчих комісій члени ОВК проігнорували, Причому ті з них, які представляють провладні партії, з невідомих причин покинули залу засідання.

«У поданні кандидатур до складу ДВК є зміни. Складається враження, що його просто переробили», - розповідає член комісії Галина Рокицька.

Ознайомитися з документами представники опозиційних партій не мали змоги. Спершу їм пояснили, що не працює сервер. Хоча як з’ясувалося згодом ніяких технічних неполадок не було. Коли члени ОВК покинули залу засідань, подання кандидатур до складу ДВК та інші документи вони просто закрили. Чи продовжиться засідання ОВК наразі невідомо.

Володимир-Волинський виборчий округ № 19 контролюють міжнародні спостерігачі та громадська організація «Опора», які взяли участь у судовому засіданні у Волинському окружному адміністративному суді. Суд відмовив у позові представників ВО «Батьківщина» щодо порушень під час жеребкування ОВК у виборчому окрузі № 19.

Це рішення представники ВО «Батьківщина» оскаржуватимуть у Львівському апеляційному суді, йдеться на сайтіі «Фронту Змін».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
У Володимир-Волинському окрузі опозиція заявляє про порушення
27 вересень, 2012, 09:55