Молодіжка «Волині» програла вдома «Арсеналу»

Молодіжка «Волині» програла вдома «Арсеналу»
Молодіжка «Волині» програла вдома «Арсеналу» з рахунком 0:2.

Про це повідомила прес-служба ФК Волинь.

Матч юніорів «Волині» та «Арсеналу» був центральним у турі, бо йшлося про долю шести очок – перед грою команди розділяв один заліковий бал. «Каноніри» попри те, що перебували на сходинку нижче «хрестоносців» у турнірній таблиці, мали ще один жовтневий матч у запасі (з лідером – «Динамо»).

В стартовому складі Олег Федюков не зміг заявити кількох гравців дубля, які часто виступають і за U-19. Це стосується нападника Віктора Хомченка та захисника Романа Никитюка.

Початок гри «вдався» господарям. Вже на 2-й хвилині у їхні ворота влетів гол. Подачу з кутового простеньким ударом головою замкнув Пернацький. Де були захисники «Волині» у той момент, залишилося загадкою…

Утім, лучани не опустили руки і закрили гостей на своїй половині поля. Волинянам у перші хвилини після пропущеного голу вдавалося гарно комбінувати та почати обстріл воріт суперника з дальньої і середньої дистанції. Особливо відмітимо потужний удар Максимука з кутка штрафного майданчика (утім, в руки воротарю) та дві гольові нагоди: удар Гребенюка з десяти метрів (зовсім поруч із стійкою) та постріл Мельничука у поперечину. Але вся ця активність закінчилася ще однією контратакою «Арсеналу». Свій другий момент у грі «каноніри» не змарнували – м’який навіс із лівого флангу на дальній штанзі замкнув Дерев’яго – 0:2.

Гості відійшли в оборону і відверто грали на утримання рахунку, а господарі почали штурмувати Бастилію. Утім, у першому таймі у діях лучан нічого окрім дуже небезпечного удару Комара зі штрафного та замін, якими Федюков почав рятувати гру, не запам’яталося. А от «каноніри» ще двічі зловили «Волинь» на контратаках і тільки реакція Ярмощука врятувала лучан.

У другому таймі гості знову умисне віддали територію господарям, а лучанам нічого не залишалося, як штурмувати ворота Копаліані, змушуючи воротаря гостей працювати у поті чола. Особливо відмітимо удар у поперечину Ловинюка та гарматний постріл Гребенюка. Ще декілька разів лучани перетримували м’яча замість того, щоб віддати розрізний пас на хід партнеру. У підсумку – поразка 0:2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» програла вдома «Арсеналу»
27 вересень, 2012, 11:08