На Волині вщент згоріла хата

На Волині вщент згоріла хата
Жахлива нічна пожежа сталася у селі Ржищеві Горохівського району.

Житловий будинок запалав серед ночі і вщент згорів, - пише газета Волинь.

Полум’я було настільки сильним, що від високої температури почали плавитися металопластикові вікна сусідів. Ймовірною причиною займання називають невідповідне пічне опалення у прибудові.

В оселі з батьками проживало п’ятеро дітей, найстарший із яких навчається у п’ятому класі. Сім’я перебуває на обліку у службі у справах дітей райдержадміністрації як неблагополучна. Наразі вона знайшла прихисток у родичів.

Грошову допомогу на придбання житла ініціює районна рада, Бужанівська сільська рада і територіальна громада. Погорільців тимчасово прихистили родичі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щире співчуття родині!
на жаль, я особисто не знаю цих людей, але на днях їхала у Ржищівській маршрутці і почула розмову пасажирів про цю біду. Люди казали, що місцева громада дуже підтримує сім"ю, а от від влади погорільці ніякої допомоги не отримали. А ще я чула, що ініціюється питання про те, щоб забрати дітей із сім"ї. Невже так можна!!!
В людей біда, їм потрібно допомогти, підтримати, розрадити і заспокоїти, вселити надію на краще, а не добивати. Люди!!! Будьмо милосердними!!! Богу дякувати, що всі живі лишились.
Відповісти
Була на вихідні в рідному Ржищеві. Жителі обурені вашою писаниною. Приїдьте і подивіться хто допомагає цій сім'ї. Повірте ви в корені змірити свою думку. Вражена писаниною, яка далека від істини!
Відповісти
Прочитавши відгук каті, я повністю згідний. Мої родичі теж розповідають про безвідповідальність місцевої влади. Адже на сьогоднішній день влада не виділила ламаного гроша
Відповісти
А мох рідні розповідають, що місцева влада не тільки не допомагає, ло ще й заважає. Робить все для того, щоб забрати дітей в сиротинець.
Відповісти
Почула, що Бойчиха з Камінським заблаготворили сільського голову. Позор тим, що купують і тим хто копується!! Діти, повині бути, на першому місці.
Відповісти
у них є свої діти
Відповісти
Про що ви пишете7 Як почула , яка це сымя, що іродичі вже вигнали і переходять від хати до хати, то чого ще захищати їх. Дійсно тільки треба поспівчувати цим діткам, що мають таких НЕПУТЬОВИХ батьків. СІМЯ ПЕРЕБУВАЄ НА ОБЛІКУ ЧЕРЕЗ щО? Треба спочатку своїх народити, ТОДІ ЗМІНИТЬСЯ СТАВЛЕННЯ ДО ТАКИХ ГОРЕ БАТЬКІВ.
Відповісти