Луцьких підприємців каратимуть за незадовільний вигляд фасадів. ФОТО

Луцьких підприємців каратимуть за незадовільний вигляд фасадів. ФОТО
Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради було проведено рейди щодо дотримання належного зовнішнього вигляду фасадів будинків на пр. Волі, пр. Відродження та вул. Лесі Українки.

У ході проведення рейдів було видано 11 приписів щодо усунення виявлених правопорушень шляхом відновлення належного вигляду фасадів будинків, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Крім того, суб’єктів господарювання, які є власниками чи орендарями таких приміщень, попереджено про адміністративну відповідальність в разі невиконання вимог приписів у визначені терміни.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому лише підприємців? давайте і мешканців карати! Відключити їм воду, поки не відмиють фасад!
Діти самих муніципалів ходять з балончиками і розфарбовують усе, а простий підприємець має це за власні кошти чистити????!
Відповісти
Нехай наші депутати організують акцію "Чистий фасад", візьмуть тряпки у руки і разом з поліцією (яка не може навести лад з хуліганами, які розмальовують все) почнуть самі мити фасади у своєму ж місті! А не шукати крайніх, підприємці ж їх не розмальовували!
Відповісти
Давайте ще піднімемо зарплату поліціі, яка ні х не робить, щоб запобігти псуванню майна дурнями малолітніми. І ні х не патрулює вулиць, крім стоянок в центрі та біля ринку. А підприємці хай платять і прибирають гівно після всякоі швалі, поки ці полізаври пріуси обкатують.
Відповісти
Останні новини
Луцьких підприємців каратимуть за незадовільний вигляд фасадів. ФОТО
29 вересень, 2016, 21:44
На Волині вщент згоріла хата
29 вересень, 2016, 20:47