У киянина просто на АЗС викрали сумку з мільйоном гривень

У киянина просто на АЗС викрали сумку з мільйоном гривень
Правоохоронці розшукують причетних до злочину.

28 вересня, до Святошинського управління поліції столиці надійшло повідомлення, що з салону автомобіля викрали сумку із мільйоном гривень. Про це повідомляє відділ комунації поліції Києва.

Заявник розповів, що заїхав на автозаправку і за кілька хвилин побачив автомобіль, з якого вийшли двоє невідомих. Вони швидко розбили скло в машину, забрали сумку із грошима і зникли з місця події.

За словами потерпілого, зловмисники забрали мільйон гривень. Чоловік негайно зателефонував у поліцію, надав опис зловмисників та їхнього автомобіля. Слідчим відділом поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією "Грабіж". Санкція статті передбачає до тринадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно в Оболонському районі Києва грабіжники відібрали у чоловіка сумку з 2 мільйонами гривень і зникли. Потерпілий розповів правоохоронцям, що домовився з товаришем про обмін валюти. Коли приїхав на умовлене місце, до його автомобілю на великій швидкості під'їхав інший автомобіль, з якого вибігли чоловіки в масках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де вони ті мільйони побрали шановну поліцію не цікавить ?
Відповісти
Че сразу столько бреда? Это на сегодня 20000 долларов, может продал машину или еще что-нибудь.
Відповісти
від Бога
Відповісти
Як прийшли,так і пішли.
Відповісти
Баннеду:А хіба вже долар по 50? За теперішнім курсом це майже 40 тисяч зелених. Точніше, 37. Але аж ніяк не 20. Хоча, звичайно, це суті не міняє. Для Києва це не критично великі гроші. І радіти з чужої біди й наперед вважати людину негідником тільки тому, що він має гроші - як мінімум непорядно. Недарма про українців анекдоти складають...
Відповісти
Точно, как выше написали, математик от Бога))) но сути поста не меняет, в городе, где чисто теоретически можно продать квартиру и за полмиллиона долларов, где фирмы ищут АйТишников на з/п в 100000 грн, возить миллион с собой, что тут такого?
Відповісти
Останні новини
У киянина просто на АЗС викрали сумку з мільйоном гривень
30 вересень, 2016, 04:19