Волинські рятувальники ліквідували 5 пожеж

Волинські рятувальники ліквідували 5 пожеж
За минулу добу на території області трапилося 5 пожеж, спричинених замиканням електропроводки автівки, несправністю пічного опалення та внаслідок необережного поводження з вогнем.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Так, о 4:20 до Служби порятунку «101» міста Нововолинськ надійшло повідомлення про пожежу, що трапилася через замикання електропроводки легкового автомобіля. Вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини №5 оперативно ліквідували загоряння.

О 8:30 у селищі Стара Вижівка на вул. Піонерській через несправність пічного опалення загорілась дерев’яна господарська будівля, крита шифером. На місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16, які загасили пожежу.

О 18:14 у селі Лісово Маневицького району через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб загорілась ще одна дерев’яна господарська будівля. Ліквідували її працівники Державної пожежно-рятувальної частини №13 та місцевої пожежної охорони селища Колки.

О 19:24 у місті Володимирі-Волинському на вул. Мальчевського внаслідок необережного поводження з вогнем винаймача виникла пожежа в цегляному житловому будинку. Її загасили вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини №7.

Того ж дня на приватній території у місті Ківерці на вул. Пушкіна внаслідок необережного поводження з вогнем власника виникло загоряння сміття на площі 0,01 га. За викликом прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №6, які ліквідували полум’я.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські рятувальники ліквідували 5 пожеж
30 вересень, 2016, 13:45