Американський алерголог лікував дітей горілкою і котячою слиною

Американський алерголог лікував дітей горілкою і котячою слиною
У Чикаго позбавлений ліцензії лікар, який понад 10 років лікував пацієнтів саморобними препаратами, у тому числі вакциною, до складу якої входила горілка і котяча слина

Тепер доктор Мін Те Лін постане перед Медичною дисциплінарною радою, - про це пише Еспрессо.
На підставі численних скарг Департамент фінансового і професійного регулювання штату Іллінойс перевірив діяльність лікаря-алерголога Мін Те Ліна.

З'ясувалося, що доктор понад 10 років лікував людей несертифікованими препаратами, які сам же і виготовляв у своєму кабінеті в антисанітарних умовах. У кабінеті доктора були виявлені численні прилади для самостійного виготовлення препаратів.

Причому в якості інгредієнтів використовувалися досить дивні компоненти, наприклад, горілка або котяча слина. Більшість пацієнтів були діти, наймолодшому з яких було 7 днів від народження.

Слухання у справі лікаря-алерголога призначено на 11 жовтня. Мін Те Лін буде зобов'язаний перед Медичною дисциплінарною радою відповісти на безліч запитань щодо своєї діяльності.

Зокрема, доктору доведеться пояснити, чому він не інформував пацієнтів про те, що використовував несертифіковані препарати, чому не інформував про ризики, пов'язані з їхнім застосуванням, і чому вказував у звітності, що користується звичайними вакцинами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо америка шо рашка - одна біда
Відповісти