Волинянам повернули зароблені 22 мільйони

Волинянам повернули зароблені 22 мільйони
Після втручання прокуратури волинським працівникам роботодавці виплатили понад 22 мільйони гривень заборгованої зарплати.

Про це 27 вересня повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

За результатами перевірок у сфері оплати праці органи прокуратури Волині порушили та направили до суду 16 кримінальних справ. Крім того правоохоронці внесли 55 документів прокурорського реагування, за наслідками розгляду яких до відповідальності притягнули 37 посадових осіб.

Зокрема, прокуратура міста Нововолинськ направила до суду кримінальну справу за фактами безпідставної невиплати заробітної плати працівникам філії ТзОВ «Луганськшаxтострой» в розмірі 2,4 мільйонів гривень. У ході досудового слідства заборгованість із заробітної плати роботодавці погасили в повному обсязі.

Після втручання прокуратури Луцького району повністю ліквідували заборгованість працівникам приватного підприємства ВКП «Волиньгранпостач» у сумі понад 155 тисяч гривень.

Упродовж другого та третього кварталів поточного року борг із виплати зарплати на Волині зменшився на понад 6 мільйонів гривень. Кількість підприємств-боржників зменшилась із 37 до 25.

Наразі заборгованість із оплати праці в області становить 5 мільйонів гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянам повернули зароблені 22 мільйони
27 вересень, 2012, 14:20