У справі про смертельну горілку знайшли «російський слід». ФОТО

У справі про смертельну горілку знайшли «російський слід». ФОТО
Метиловий спирт, з якого у Харківській області виготовляли смертельний алкоголь, постачався підприємством з Сєвєродонецька Луганської області.

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

"Канал надходження у Харківську область метилового спирту, який став основним інгредієнтом смертельного «коктейлю», від якого вже померло 38 людей, встановлено. Він постачався з одного з підприємств Луганської області, яке знаходиться у Сєвєродонецьку. Це підприємство, що офіційно займається, зокрема, і продажем метанолу, ввозило зазначену продукцію з Російської Федерації", – йдеться в дописі.



За словами Білана, "посадова особа сєвєродонецького підприємства за готівку незаконно реалізовувала метанол знайомому посереднику, який перепродав його безпосередньому організатору виготовлення сурогату, отримуючи гроші на картку.

В даний час також встановлений і допитаний водій, який перевозив спирт. При цьому в наданих йому фіктивних супровідних документах було вказано, що він нібито перевозив іншу рідину.

Всього у незаконний спосіб посереднику цієї оборудки було продано більше п'яти тонн метанолу, який був потім доставлений організаторові виготовлення сурогатного алкоголю.

Посередник дав покази і в усьому зізнався. За місцем його проживання вже проведено обшук. А саме у цю мить триває обшук й на зазначеному підприємств", - зазначив Сергій Білан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То треба було чекати смерті аж 38 людей щоб знайти кінець злочинного ланцюжка. А скільки ше такої горілки чекає збуту??
Відповісти
Це путінська диверсія!
Відповісти
ніхто не сумнівався, що то все від москалів! Кругом Путін...
Відповісти
І ніхто не знав ,що палену горілку роблять і завозять в магазини ,ця новина для лохів ,менти ,прокурори ,податкова і іенші чинуші знають про фальсифікат ,який продають у всіх крамницях ,просто цю цепочку нема кому відслідкувати і садити всю цю сволоту .На Волині теж іде фальсифікат повним ходом .
Відповісти
на отій "цепочці" кожна служба має своє...
Відповісти
чесні чи ні... давайте самі в себе запитаємо ... В нас такий бардак в Україні робиться і з медикаментами і продуктами і спиртними напоями і т.д.. Все не контролюється відповідними службами ... всі хочуть заробити сьогодні і багато. А гріха не бояться люди ! В результаті обдурені всі і плачемо, коли в такі випадкинеприємні попадаємо... Бо сьогодні я куплю неякісного мадичного препарата, бо захворіла, а взавтра ковбасу, а потім захочу випити горілочки ... і така по кругу ФІГНЯ КРУГОМ І ВСІМ НАМ... БО ХТОСЬ ВИРОБЛЯЄ ФІГОВУ КОВБАСУ І СМЕТАНУ, А ІНШИЙ ГОРІЛКУ І В РЕЗУЛЬТАТІ ОБМАНУТІ ВСІ І ТІШИМОСЯ ШВИДКИМ ЗБАГАЧЕННЯМ І ВОЗМУЩАЄМОСЯ НА ІНШИХ , за щось неякісне!!! З СЕБЕ КОЖНИЙ НЕХАЙ ПОЧИНАЄ ЧЕСНО ЖИТИ І НЕ ГРІШИТИ !!!
Відповісти
маю мило і шнурка. якість провірена. звертайся
Відповісти
А Вам і родині не хворіти .... і не розчаровуватись, і не псіхувати, як фігню підсунуть при закупівлі товарів
Відповісти
На Ягодині і Устилузі теж папєроси охєнти крімля совають папєроси. а погранци - то пята колона ваащє абарзєлі. 500 грн чергу купити як мінімум
Відповісти
Українці, може зав'язуєм?
Відповісти
бо нація спивається !!! Слава тверезості !!! Ганьба алкоголізму !!! Ніхто алкоголіком добровільно не стає , а тільки з часом і навіть незрозуміло коли ту межу переходимо !!! Горілка не дівка, здоров'ю злодійка !!! Горілка нас народжує, горілка хрестить, вона людей і в гріб уганяє !!!
Відповісти
А відбитків пальців Путіна на ємностях зі спиртом не знайшли? Йолопи, навкруги для них Путін винний. На себе трошки озирайтесь.
Відповісти
Останні новини
Що подорожчає з 1 жовтня
01 жовтень, 2016, 14:25
У справі про смертельну горілку знайшли «російський слід». ФОТО
01 жовтень, 2016, 12:19