У Польщі ще більше доріг стали платними. КАРТА

У Польщі ще більше доріг стали платними. КАРТА
З 1-го жовтня більше автошляхів у Польщі стане платними. Оператор системи Via Toll опублікував список автомагістралей та автомобільних доріг, які невдовзі будуть нею охоплені, інформують Відомості з посиланням на Польське радіо.

Як зазначає речник оператора системи Via Toll Кшитоф Ґожковський, додатково платними стане понад 150 кілометрів автошляхів:

«Це фрагменти доріг в різних частинах Польщі: відрізок А1 та S8 поблизу Лудзі – це найдовший відтинок нової автомагістралі, яку саме віддали в користування. Є також маленькі фрагменти, як у Варшаві вузол Повонзковська – Модлінська, лише 4 кілометри. Отже це такі доповнюючі фрагменти, довжина яких, загалом, становить 150 кілометрів», - повідомив Ґожковський.

Оплата за проїзд у рамках системи Via Toll стягується від автомобілів вагою понад 3,5 тонни та бусиків, які перевозять більше 9 осіб. Всі прибутки від оплат за користування автошляхами призначені на утримання та будівництво нових доріг.

Нижче – карта з позначеними новими відрізками доріг, опублікована на сайті Via Toll:



Представники Генеральної дирекції автошляхів та магістралей інформують, що наступного року до системи оплат будуть залучені чергові відтинки доріг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Польщі ще більше доріг стали платними. КАРТА
02 жовтень, 2016, 08:26