Біл-борди опозиційного кандидата «розстріляли» чорнилами. ФОТО

Біл-борди опозиційного кандидата «розстріляли» чорнилами. ФОТО
Вночі, 27 вересня 2012 року, невідомі особи пошкодили біл-борди єдиного кандидата від опозиційних сил у Володимир-Волинському виборчому окрузі №19 свободівця Євгена Мельника, заливши їх чорнилами.

Про це 27 вересня повідомила прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Пригода трапилась після того, як керівник виборчого штабу «Свободи» у місті Володимир-Волинський Сергій Коба подав заяву до міліції з приводу незаконних дій двох осіб у приміщенні Володимир-Волинської окружної виборчої комісії, де розташовано комп'ютери з виходом на сервер ЦВК.

«Пошкодження рекламних щитів Євгена Мельника сталося після півночі. Коли я написав заяву в міліцію з приводу факту вчорашніх подій в окружній виборчій комісії і повертався додому, то щити ще не були пошкоджені. Очевидно, зловмисники діяли вночі або ближче до ранку. Ці дії є ще одним свідченням того, що режим Партії регіонів чинить цілеспрямований тиск на реальних кандидатів від опозиції. Це свого роду помста за нашу активну і принципову позицію, за прагнення змусити окружну комісію працювати в рамках закону», – підкреслив Сергій Коба.

Керівник виборчого штабу ВО «Свобода» у Володимир-Волинському зазначив, що біл-борди опозиційного кандидата Євгена Мельника пошкодили на території всього округу – у місті Володимир-Волинський, Володимир-Волинському, Іваничівському районах та у Нововолинську.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бз... ть ригіонали, що програють , от і кидаються чорною фарбою!
Відповісти
Останні новини
Біл-борди опозиційного кандидата «розстріляли» чорнилами. ФОТО
27 вересень, 2012, 15:14