«Волиньбаскет» розгромив харківского «Політехніка»

«Волиньбаскет» розгромив харківского «Політехніка»
Для харківського клубу матч із лучанами став урочистим відкриттям сезону, тому «політехніки» підійшли до гри в максимальних фізичних кондиціях. Чого не можна сказати про «Волиньбаскет», який першу зустріч Суперліги Парі-Матч провів у п’ятницю в Кременчуці. І якщо додати до виснажливого двобою з «Кременем» втому від переїздів, то мали на старті реальну перевагу Харкова.

Про це повідомляє прес-служба БК «Волиньбаскет».

Попри те, що опоненти грали один проти одного багато років у Вищій лізі України, двобій почався акуратно. Ніхто не квапив подій, і команди здобували, так би мовити, планові залікові пункти. Але якщо в Харкова закидала вся команда, то Луцьк попервах тягнули новачки Сергій Алфьоров та Артем Чемякін.

Перший часовий відрізок лучани програли в три пункти – 23:20.

За три хвилини другої чверті гості змогли вирівняти ситуацію 27:27. Поступово волиняни почали вириватись уперед 27:31, 29:34, 30:36. Проте «Волиньбаскет» зберіг лідерство в матчі завдяки фантастичній 10-хвилинці, яку виграв в п’ятнадцять балів – 29:14. Тож на велику перерву команди пішли за рахунку 37:49.

За дві хвилини до сирени відставання трималося на рівні 11 очок – 65:76. Але тут лучани сфолили на Арабаджи при виконанні ним триочкового, і той був точним – 68:76.

Проте це був останній успіх «Політехніка», а два реалізовані штрафні Чемякіним встановили остаточні 68:78. Є перша перемога БК «Волиньбаскет»!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньбаскет» розгромив харківского «Політехніка»
02 жовтень, 2016, 19:20