У Луцьку демонтували торгові кіоски. ФОТО

У Луцьку демонтували торгові кіоски. ФОТО
3 жовтня 2016 року департаментом муніципальної поліції Луцької міської ради проведено роботи з демонтажу незаконно розміщених тимчасових споруд – торгових кіосків за адресами: вул. Єршова, 6, перехрестя вул. Єршова-Карбишева, пр-т Волі, 12, вул. Кравчука, 44а.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Усі тимчасові споруди були розміщені без відповідних дозвільних документів та демонтовані відповідно до прийнятих рішень виконавчого комітету Луцької міської ради у зв’язку з нездійсненням їх власниками самостійного демонтажу.

Окрім того, кіоск на вул. Кравчука, 44а розміщувався на тротуарі. Кіоски, які розміщувались на вул. Єршова, вже зносились департаментом муніципальної поліції в квітні цього року. Проте були знову встановлені тим же підприємцем.

Роботи проводились з метою відновлення порушеного благоустрою території та повернення земельних ділянок в комунальну власність Луцької міської ради.

Департамент муніципальної поліції продовжуватиме роботи з демонтажу незаконно встановлених об’єктів згідно із запланованим графіком на території міста і надалі.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.