Волинян запрошують до Києва на ранкову зарядку

Волинян запрошують до Києва на ранкову зарядку
Для участі в ранковій зарядці, яку запланували провести на Оболонській набережній в Києві 30 вересня, попередньо зареєструвалися 10 тисяч осіб з усієї України.

Про це 27 вересня пише «Фокус».

Ініціатором заходу є президент Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання, чемпіон світу та олімпійський призер з плавання Денис Силантьєв, який має намір встановити світовий рекорд по самій масової ранкової зарядки.

«На сьогоднішній день для участі в зарядці попередньо зареєструвалися 10 тисяч осіб, але ми припускаємо, що буде істотно більше учасників. Попередній світовий рекорд був встановлений в Мексиці, коли на ранкову зарядку зібралося 8,5 тисяч чоловік», - заявив Силантьєв.

За словами його словами, основною метою акції є навіть не стільки факт встановлення світового рекорду, скільки показати людям можливість перемагати.

«Наша акція аполітична, і ми закликаємо політичних опонентів не використовувати її для проведення своєї агітації», - підкреслив відомий спортсмен.

«Найголовніше в цій акції - це об'єднуючий фактор. Якщо у нас вийде провести такий масовий захід у столиці, то і в інших містах підхоплять нашу ідею. Ми хотіли б, щоб в один день на таку зарядку вийшла б вся Україна», - сказав народний артист України Володимир Горянський, що підтримує цей проект.

«Ми запросили представників зарубіжних компаній, які фіксують рекорди світу, рекорди Гіннеса і рекорди України», - заявив Силантьєв, який сам буде проводити цю зарядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян запрошують до Києва на ранкову зарядку
28 вересень, 2012, 08:18