Кілька порад, як у супермаркеті не купити зайвого

Кілька порад, як у супермаркеті не купити зайвого
Похід за покупками – справа не складна, та іноді вона може завершитись плачевно для нашого гаманця. Втім зайвих витрат можна уникнути.

Експерти з продажів роблять усе, щоб відвідувачі накупили якомога більше товарів, часто насправді геть не потрібних, та ще й як найдорожчих. Уникнути необдуманих та нераціональних покупок можна дотримуючись простих порад, повідомляє MensHealth.

Складайте список покупок

Переміщатися по магазині потрібно суворо зі списком покупок. Не заглядайте по кілька хвилин на різні товари на полицях – ви неодмінно натрапите на яку-небудь “супер пропозицію” і купите зайве.

Поїжте перед походом у магазин

Ходіть за покупками ситими – це дозволить скоротити кількість імпульсивних покупок. Дослідження твердять, що на голодний шлунок ми купляємо значно більше їжі, до того ж вибираємо переважно те, що калорійніше.

Обійдіть периметр

У магазинах великих мереж левова частка, так би мовити, натуральних продуктів (овочі, риба і м’ясо) розташовані по периметру приміщення. Не сходьте з нього.

Пригніться і потягніться

Бренди часто платять магазинам, щоб їх продукція була розташована на рівні простягнутої руки, тобто на полицях не нижче пояса і не вище грудей. Саме ці продукти найчастіше купують. При цьому товари розташовані на «незручних» полицях насправді можуть бути не гіршої якості. Тож присядь чи потягніться догори – не лінуйтеся і зекономите.

Не беріть зайвого врешті-решт

Просто зайшли за хлібом або молоком? Ну вже ні! Супермаркети спеціально розміщують відділ випічки і молочної продукції якнайдалі від входу, щоб ти пройшов повз максимальну кількість полиць з товарами і купив що-небудь ще. Хочете потрапити в молочний відділ найкоротшим шляхом? Відразу йдіть в глиб магазину. Заощадете час і гроші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кілька порад, як у супермаркеті не купити зайвого
04 жовтень, 2016, 04:28